Голяма излагация в Хелс Китчен гледахме всички снощи. В една

...
Голяма излагация в Хелс Китчен гледахме всички снощи. В една
Коментари Харесай

Дъно в Хелс Китчън! Попитаха участниците кой е Тодор Колев, отговорите ще ви вбесят

Голяма излагация в Хелс Китчен гледахме всички нощес. В една от игрите участниците трябваше да подскажат, само че единствено посредством асоциации, на собствен съотборник, който не вижда маската на известна персона.
При „ сините “ Жоро не можа да познае Григор Димитров, макар че му споделяха, че това е най-хубавият български тенисист сега и е ходил с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. „ Не го знам, не виждам тенис “, измърмори 32-годишният Георги от Варна.
След това „ сините “ се изложиха, като не познаха даже и великия артист Емил Димитров, макар че бе подсказано с песента „ Моя страна, моя България “. Така 20 физиономии не бяха познати, а единствено 13.
Влогърката със симпатично лице Изи, която се похвали, че е от Шумен, не можа да познае кой е Тодор Колев. За максимален неин позор, тъй като той също е от Шумен. Фолкдивата Бони стартира да ѝ подсказва с ария „ 100 кила ракия давам, единствено да те владея “ и след това всички започнаха в един глас да ѝ дават жокери, предава Флагман.
В друга игра обаче бе належащо да слагат алена точка 18+, откакто още веднъж Изи изясни с ненаситност какво ставало със соковете на мъжа, когато яде ананас: „ соковете стават сладки “, изясни сладката участничка. Шеф Ангелов безусловно се оцъкли на отговора ѝ: „ Откъде знаеш, бе? “
„ Прекарах задоволително време с Кобилкина “, отвърна Изи, след което началник Ангелов безусловно я нацепи: „ А какво става, в случай че яде чесън, а? “ С намръщено лице Изи изясни, че не желала да си помисля.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР