Голяма част от българите ще посрещнат Новата година вкъщи -

...
Голяма част от българите ще посрещнат Новата година вкъщи -
Коментари Харесай

180 полицаи ще бъдат на концерта на площад Батенберг

Голяма част от българите ще посрещнат Новата година у дома - дружно с околните си. Все повече, обаче, са хората, които чакат 12-ия час на площада. В огромните градове у нас са проведени концерти за посрещането на 2023 година.

Големият концерт в столицата ще бъде на площад „ Александър Батенберг ”. Влизането в региона става през общо шест контролно-пропускателни пунктове, а ограниченията за сигурност са извънредно засилени. След двегодишна пауза София още веднъж ще посрещне Новата година с празненства навън.  Очакванията на уредниците от Столичната община са над 20 хиляди души да посрещнат 2023-а година на площад „ Александър Батенберг ”.

Екипи на Министерство на вътрешните работи и Следствен отдел към окръжна прокуратура ще се грижат за реда и сигурността на площада. Концерти навън ще има и в съвсем всички градове в страната. Над 180 служители на реда ще наблюдават за реда на площад „ Батенберг ” и предизвестяват, че няма да се позволяват лица в нетрезво положение. Въпреки това, значително столичани избират да посрещнат новата 2023-а у дома и се надяват с новата година да пристигна и нов шанс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР