Голям успех за българската художествена гимнастика на Световното първенство в

...
Голям успех за българската художествена гимнастика на Световното първенство в
Коментари Харесай

Браво на грациите! Грабнаха среброто на Световното в Италия

Голям триумф за българската художествена гимнастика на Световното състезание в Пезаро, Италия. Ансамбълът ни приключи на второ място в многобоя, като бе изпреварен единствено от Русия.

Момичетата на Весела Димитрова, за които това е дебют на шампионат на планетата, изиграха мощно и двете си съчетания и се окичиха със сребърните медалите, съобщи бТВ.

Отборът ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Теодора Александрова, Лаура Траатс и Елена Бинева получи 18.650 за осъществяването си с пет обръча и 18.300 за композицията с топки и обръчи.

 1970331

Сборът от 36.950 точки отреди на родните грации второто място в класирането. Нашите грации бяха изпреварени само от защитаващия купата си отбор на Русия, който завърши със общ брой 37.700. Бронзовите медали отидоха при ансамбъла на Япония със общ брой от 36.650 точки.

 1970332

Това е вторият орден за България от международното състезание в Пезаро след бронзовото отличие на Невяна Владинова във финала на топка.

Днес конкуренцията за ансамблите продължава с финалите на обособените уреди, където грациите ни ще се борят за още медали.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР