Голям столичен хотел е изхвърлил като мръсне коте големия актьор

...
Голям столичен хотел е изхвърлил като мръсне коте големия актьор
Коментари Харесай

Хотел изхвърли като мръсно коте Георги Стайков. Камериерка: Беше омазал всичко, дори стените!

Голям столичен хотел е изхвърлил като мръсне коте огромния артист Георги Стайков , разбра HotArena.

Това се ожали самият той в профила си във Facebook. " За бога, хора! Нв ходете в хотел . Хем ще ви вземат парите, хем ще ви изгонят като мръсно коте. На мен ми се случи през вчерашния ден ", написа 55-годишният актьор. Миналата година той си купи къща в Бургас и се реалокира в морския град, където стартира да играе и в локалната театрална натрупа. 

Затова, когато идва в столицата за задължения, остава на хотел. Такъв бил казусът и в последната неделя - 23 февруари. Настанил се в хотел в столичния квартал Лозенец, като предплатил за 3 нощувки. След втората обаче е помолен да напусне.

" Камериерката е отишла да смени спалното долни дрехи в стаята му и я е намерила в ужасяващ тип. Цялата е била оакана, допустимо най-меко казано ", сподели пред Телеграф мениджърът на хотела. Жената обяснила на артиста, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята, макар, че покрива доста дребна част от нея. Стайков пък заплашил, че ще раздуе по медиите, до момента в който се изнасял с куфарите от хотела. 

" Само може да ни е признателен, че не снимахме по какъв начин наподобява стаята му и не ви я демонстрираме ", добави мениджърът. 

На 15 май 2019 година лекарите откриха на Георги Стайков множествена склероза. Тогава той бе признат в тежко положение с координационни нарушавания в болница в Бургас. Имаше подозрения за мозъчен инсулт, само че след направени проучвания се оказа, че няма такива данни. 

" Касае се за транзиторна исхемична офанзива. Когато това положение се преодолее, пациентът се връща към всекидневните си занимания ", посочи лекар Хубанова. След като положението му е било нормализирано, артистът бе изписан, а след това е ходил на няколко рехабилитации, които да го вдигнат на крайници, тъй като до тогава е ходил на патерици. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР