Голям симпатяга се оказа Саймън Сим Чантър, запалянко на английския

...
Голям симпатяга се оказа Саймън Сим Чантър, запалянко на английския
Коментари Харесай

Английски фен сложи сутиен в знак на протест срещу стюарди

Голям симпатяга се оказа Саймън " Сим " Чантър, ентусиаст на британския Линкълн. Той понесе сутиен в символ на противоречие с политиката на защита, провеждена от различен клуб.

Сим махна обичаната си фланелка и шалче в алено и бяло за съботното посещение на Стивънидж. Така той сподели взаимност със ентусиастите на прилежащия Гримзби.

Миналия месец дамите от агитката на Гримзби бяха заставени да се съблекат по сутиени при влизането на стадиона на Стивънидж. Това провокира гневна реакция измежду  запалянковците, а футболната лига се зае да проверява.

33-годишният Сим си купи допустимо най-големия сутиен и предложения защитата да го претърси, както е направила с дамите. " Просто ме изгледаха ", изясни веселякът, " И ме накараха да си смъква шапката, с цел да погледнат в нея ".



" Малцина от дамите в нашата агитка потеглиха със сутиени за мача, по тази причина аз взех решение да купя един. Претърсих най-луксозните магазини за долни дрехи, тъй като желаех да ми е комфортен ".

Запалянкото, който следва Линкълн от 20 години, си харесал розов сутиен. После госпожица от агитката му помогнала с слагането.

Сим го носи освен на стадиона, само че и по улиците, както и в пъбовете, където разгря за срещата. Неговият отбор му направи деня съвършен, откакто би 2:1 като посетител Стивънидж.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР