Голям пожар избухна в понеделник вечерта в Пазарджик. Три екипа

...
Голям пожар избухна в понеделник вечерта в Пазарджик. Три екипа
Коментари Харесай

Не закъсняха спекулациите след огромния пожар, избухнал в Пазарджик СНИМКИ

Голям пожар избухна в понеделник вечерта в Пазарджик. Три екипа пожарникари гасиха пламната постройка, намираща се в региона на бул. " България ". Ситуацията се озова и в обществените мрежи, където жители показаха какви ли не догатки за случая.

Провокирана от това, дама показва огорчението си от мнението на някои свои съграждани. " На фона на една покруса намесиха избори, претенденти за кметове, бизнес ползи и още куп други нелепости! ", написа Роза Димова.

За дамата е неразбираемо за какво някои жители слагат сходни тематики пред здравето и благополучието на хората, които са наранени директно или индиректно от стихията.

" Никой ли не намерения, че в постройката може да има хора, или, че някой е останал без дом ", чуди се Димова.

На фона на " глупавите " мнения други жители показват респекта си към родните огнеборци, които потушиха големия пожар.

" Хиляди благодарности на нашите пожарникари! Респект! ", написа жена. Нейното мнение е споделено и от доста други пазарджиклии.

В обществените мрежи се появи и първа версия за аргументите за станалото. По непотвърдена информация пожарът е породен от избухнала бутилка с газ, като са били евакуирани баба и нейното внуче.

Към момента още няма публична информация за обстановката от управляващите.

Вижте и цялата обява на Роза Димова:

" Добре, че нямаше потърпевши! Изписаха се безумно глупави мнения по тематиката. Тъжно и болно ми е, че живеем заобиколени от глупави и бездушни същества! На фона на една покруса намесиха избори, претенденти за кметове, бизнес ползи и още куп други нелепости! Абе хора, за момент ли не се поставяте на мястото на другите хора? Никой ли не намерения, че в постройката може да има хора, или, че някой е останал без дом? "



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР