Голям дебат се разрази за маските, като в крайна сметка

...
Голям дебат се разрази за маските, като в крайна сметка
Коментари Харесай

Кой подведе ген. Мутафчийски?

Голям спор се развихри за маските, като в последна сметка те останаха концерт по избор. Чудно ми е, в случай че не бяха премахнали изискването за наложителното носене на маски, от кое място хората щяха да се снабдят с тях? Всеки втори споделя, че отива в една, отива във втора аптека, само че маски няма. По последни данни, би трябвало към този момент да има във всяка аптека. Абсолютно склонен съм, че маските са потребни, изключително поради това, че при ковид латентният интервал е към четири денонощия, а за този интервал един нищо неподозиращ човек би могъл да болести не дребен брой хора, в случай че не носи маска.

А в обстановката на изключително състояние в България, общественият живот в страната влиза в непрекъснати несъгласия. Един излиза и споделя нещо, втори излиза и го опровергава, а третият потупва предните двама по рамото и им споделя: ''Не се карайте, момчета''.

Горе-долу в този подтекст, през вчерашния ден някой беше подвел началника на Националния действен щаб за битка с ковид ген. Венцислав Мутафчийски. Той на брифинга си съобщи следното: ''От нощес (бел. ред. от 30.03.2020 г.) е наложително носенето на маски в В Израел и в Австрия''. Да, но не напълно. В Израел няма такова нещо. За това алармираха източници на ФАКТИ от Израел, а информация в израелски медии удостоверява думите им. Да, здравните управляващи там са поискали носенето на маска да стане наложително, само че в последна сметка към момента не е налице формалното въвеждане на тази мярка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР