Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не

...
Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Дъжд от голове в тези 3 атрактивни двубоя в събота

Головете са обичани на футболните почитатели. Освен в случай че някой не е заложил да няма попадения, всички желаеме да забележим трагични мачове и доста голове, по тази причина и рубриката " дъжд от голове " търси разнообразни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри чака да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
16:30 часа: Аугсбург - Хановер
Бундеслигата се завръща с нова доза мачове, а от немските тимове постоянно можем да чакаме доста голове. Такъв е и мачът сред тимовете на Аугсбург и Хановер, които също обичат да бележат... само че и да позволяват голове. В последните си шест мача в шампионата домакините единствено един път са завършвали мачовете си с под 2,5 гола, а за Хановер това важи в последните седем техни срещи. Освен това в последните три дуела посред им резултатът безусловно е над 2,5 гола.
Прогноза : Над 2,5 гола (1.68 коефициент)

16:30 часа: Щутгарт - Хофенхайм
Срещат се два от тимовете в Германия, чиито мачове най-често приключват с 3 или повече попадения в двете порти. В последните 5 мача единствено по 1 за двата тима приключи " под 2.5 гола ", като в срещите на Щутгарт имаше единствено 1 път " под " в последните 9 срещи. При Хофенхайм съотношението в последните 8 мача е 6:2 в интерес на многото голове в мачовете им.
Прогноза : Над 2.5 гола (коефициент 1.45)
20:00 часа: Санкт Гален - Лугано
Отборите на Санкт Гален и Лугано излизат в следващ мач от швейцарското състезание. Последните осем домашен мача на Санкт Гален приключват с над 2,5 попадения, до момента в който последните четири против сред двата отбора приключват също над 2,5 гола. Това е главната причина да считаме, че тук ще забележим най-малко три попадения.
Прогноза : Над 2,5 гола (1,75 коефициент).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР