Голмайсторът от световното първенство по футбол през 1994 г. в

...
Голмайсторът от световното първенство по футбол през 1994 г. в
Коментари Харесай

Стоичков: По мое време такива контроли не играехме

Голмайсторът от международното състезание по футбол през 1994 година в Съединени американски щати - Христо Стоичков, пожела триумф на националния отбор преди днешната (11 ноември) контролна среща с Гибралтар. Мачът ще се играе на националния стадион " Васил Левски ", а първият съдийски сигнал би трябвало да прозвучи в 19:30 ч.

Камата, който има 83 мача за " Лъвовете " и 36 гола (1986-1999 г.), в типичния си жанр съобщи, че по негово време отборът не е играл с футболни " джуджета ".



" По мое време такива контроли не играхме, а и нямаше Гибралтар тогава. Време е за победа! Напред, българи! ", написа единственият българин, печелил Златната топка (1994 г.) във " Facebook ".

Всъщност Гибралтар е територия на Пиренейския полуостров, която в никакъв случай не е имала напълно самостоятелен статут. От 1713 година тя е притежание на Англия, а през 1967 година локалните поданици гласоподаваха на референдум това да остане по този начин, с цел да бъде понижено въздействието на Испания. Националният отбор по футбол на страната пък е член на ФИФА от 2015 година

Снимка: Getty Images

Българските национали ще се стремят към първа победа от началото на 2020 година До момента те имат в актива си 1 тъждество и 5 загуби.

В последните месеци Гибралтар съумя да реализира две победи в Лигата на нациите - против Сан Марино и Лихтенщайн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР