Голмайсторът на Царско село в днешния мач Мирослав Будинов изрази

...
Голмайсторът на Царско село в днешния мач Мирослав Будинов изрази
Коментари Харесай

Будинов: Тежеше ми, че не можех да се разпиша

Голмайсторът на Царско село в днешния мач Мирослав Будинов изрази задоволството си от успеха над Черно море в първия дуел от 8-ия кръг на efbet Лига. Будинов бе прецизен от дузпа в добавеното време на срещата и по този метод “царете” се постановиха с 1:0.

“Най-важни бяха трите точки за нас. Мисля, че ги заслужавахме. В предходни мачове изпуснахме успеха и имаше напрежение в нас. Създавахме положения, които не можехме да вкараме, само че през днешния ден играхме добре и победихме. Имам си мой метод на осъществявания на дузпите и до момента не съм изпускал. Тежеше ми това, че до момента не можех да се разпиша, само че всички се раздадохме на най-много и справедливо победихме. Когато всички футболисти дават максимума от себе си, нещата няма по какъв начин да не се случат. Не можем да компенсираме, в случай че някой не се раздава ".

" Днес всички бяха на 100%. Имахме обстановки, които не успяхме да осъществяваме, само че се веселя, че тази дузпа ни донесе триумфа. Мисля, че индивидът, който знае най- добре какво ни липсва, това е нашият треньор. Показва ни какво липсва, какво би трябвало да се тренира. Лично за мен се надявам този гол да ми донесе повече убеденост и да съумявам да отбелязвам повече”. efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  Царско село 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР