Голмайсторът на РБ ЛайпцигКристофър Нкунку ще се завърне в отбора

...
Голмайсторът на РБ ЛайпцигКристофър Нкунку ще се завърне в отбора
Коментари Харесай

Нкунку се завръща в състава на РБ Лайпциг срещу Волфсбург

Голмайсторът на Република България ЛайпцигКристофър Нкунку ще се завърне в тима за гостуването на Волфсбург в Бундеслигата, откакто се възвърне от контузия на коляното.

" Кристо е състезател, който може да направи разликата, което ще ни помогне през уикенда и, уповавам се, в Шампионската лига в сряда. Страхотно е, че той още веднъж е алтернатива за нас, тъй като няма доста такива надарени играчи като него в европейския футбол ", сподели треньорът Марко Розе на конференция в петък. Той обаче акцентира, че на нападателя ще му би трябвало известно време, до момента в който си върне още веднъж формата на 100%.  " За мен е значимо да не чакаме прекалено много от него първоначално ", сподели Розе за Нкунку, който означи 12 гола в Бундеслигата този сезон, единствено с един по-малко от голмайстора на шампионата Никлас Фюлкруг от Вердер (Бремен).

В състава на Лайпциг против Волфсбург са Конрад Лаймер и Вили Орбан. Полузащитникът беше сменен против Унион (Берлин) предишния уикенд поради травма, до момента в който капитанът пропусна мача, откакто подари стволови кафези. В мача против Волфсбург играчите на Република България Лайпциг ще носят черни ленти в памет на някогашния немски играч по пастирски скок Тим Лобингер, който умря в четвъртък на 50-годишна възраст от рак. Той беше кондиционен треньор в Лайпциг в интервала 2012-2016 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР