Голмайсторът на Марица и на Втора лига през изминалия сезон

...
Голмайсторът на Марица и на Втора лига през изминалия сезон
Коментари Харесай

Марица продаде голмайстора си в Крумовград

Голмайсторът на Марица и на Втора лига през миналия сезон Мариян Тонев ще продължи кариерата си в отбора на Крумовград. Сделката за футболиста стана факт в понеделник, а изискванията по нея са контрактувани през последните няколко дни, оповестиха от клуба.

Мариян Тонев игра за Марица през последния сезон, който бе дебютен за него в професионалния футбол. Той записа 37 публични мача за отбора, в които осъществя общо 20 гола. Тонев бе определен и за Футболист на годината на " жълто-сините ". Интерес към него от разнообразни клубове имаше през съвсем целия му престой в пловдивския клуб.

" Искам да благодаря на всички в Марица (Пловдив), за опцията, която ми даде клуба! За всички позитивни страсти! Прекарах една прелестна и доста сполучлива за мен година в тима. Пожелавам здраве, благополучие и шанс на всички в тима, както и триумф през новия сезон! " С тези думи Мариян Тонев се разделя с клуба, с който реализира най-големите си триумфи в кариерата си до тук.

ПФК Марица 1921 Пловдив желае на футболиста здраве и още доста бъдещи триумфи по футболните терени! Горди сме с постигнатото от него и тима през последния сезон, както и с това, че той сбъдна една своя фантазия в Марица! А ние 100 години сбъдваме фантазии, написаха от клуба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР