Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров заяви, че обмисля да сложи

...
Голмайсторът на Берое Мартин Камбуров заяви, че обмисля да сложи
Коментари Харесай

Камбуров намекна, че няма да гони рекорда на Жеков

Голмайсторът на " Берое " Мартин Камбуров съобщи, че обмисля да постави завършек на кариерата си след приключването на сезона - през лятото на 2020 година По този метод той ще се откаже и от преследването на върха на Петър Жеков за най-вече голове в елита - 253. След попадението си при 3:0 над " Дунав " 39-годишният Камбуров към този момент има 226 гола.

" Хората, които схващат от футбол, знаят какъв брой положително е достижението ми за голове. Трудно е да задмина Петър Жеков, годините ме притискат. Може би лятото ще е краят за мен. Обмислял съм го като решение. Ако виждам, че ми тежи, може и да взема да приключа кариерата си. Все още няма нищо дефинитивно, времето ще покаже ", съобщи Камбуров, като по този начин въпреки всичко си остави малка врата, че може да продължи и през сезон 2020/21.

Треньорът на " Берое " Димитър Димитров се опита да окуражи Камбуров да продължи: " Ако се усеща добре, за какво не да поиграе... " Вчера Димитров освободи първия състезател след идването си при старозагорци. Това е бразилският халф Вандерсон Виана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР