Голмайсторът на Барселона Лионел Меси направил всичко възможно и се

...
Голмайсторът на Барселона Лионел Меси направил всичко възможно и се
Коментари Харесай

Меси опитал да разубеди Неймар с невероятно обещание

Голмайсторът на Барселона Лионел Меси направил всичко допустимо и се опитвал до последно да разубеди Неймар от решението му да напусне „ Камп Ноу ” и да премине в ПСЖ за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, оповестява sport.es.

Аржентинецът заречен на бразилеца да направи всичко, което зависи от него на терена, с цел да му обезпечи “Златната топка ”. Това обаче не съумяло да накара Неймар да се откаже от катарските милиони на парижани.

Меси и Луис Суарес се срещнали с Неймар в хотел „ Шератон ” в Ню Джърси тъкмо преди контролата против Ювентус от лятната подготовка на двата отбора в Съединени американски щати. Нито един от двамата обаче не съумял да разубеди бразилеца, който вкара и двата гола за триумфа против „ бианконерите ” с 2:1. Меси се опитал да изясни на Неймар, че за него самостоятелните титли не са от голяма важност, а единствено груповите трофеи със съотборниците му. Аржентинецът е петкратен притежател на „ Златната топка ”, към която без подозрение се стреми и Неймар.

„ Какво искаш ти? Да спечелиш „ Златната топка ”. Ще те направя притежател на „ Златната топка ” ”, споделил аржентинецът на Неймар, само че и това заричане не помогнало бразилецът да остане в Барселона.

Сега Меси и Неймар ще си оспорват „ Златната топка ” като съперници на зеления терен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР