Голмайсторът Лийдс - Родриго Морено, ще бъде извън терените в

...
Голмайсторът Лийдс - Родриго Морено, ще бъде извън терените в
Коментари Харесай

Лийдс остава без голмайстора си за два месеца

Голмайсторът Лийдс - Родриго Морено, ще бъде отвън терените в идващите два месеца поради травма в глезена, оповестиха от клуба.

31-годишният испански нападател е счупил костица и има повредена връзка на глезена. Контузията е получена при единоборство с неприятелски състезател на мача с Акрингтън Станли от шампионата за Купата на Англия, извоюван от Лийдс с 3:1. Също по този начин се добавя, че Морено се е подложил на дребна интервенция, с цел да се в профил казуса и упованията са да се върне на терените в края на месец март.

До момента футболистът има 10 гола през сезона, 6 повече от втория най-резултатен негов съотборник Крисченио Съмървил. Травмата на испанеца ще бъде същински тест за Лийдс в идните два месеца, откакто те са на 15-о място във Висшата лига след 19 кръга, на точка и три места от горната страна зоната на изпадащите.

В събота Лийдс гостува на Нотингам Форест, след което ще срещне два пъти поред Манчестър Юнайтед в границите на пет дни, преди да има борби с други директни съперници за оцеляване – Евертън и Саутхямптън.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР