Голмайстор номер 1 за националния отбор по футбол - Димитър

...
Голмайстор номер 1 за националния отбор по футбол - Димитър
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Националният тим е добър и балансиран

Голмайстор номер 1 за националния тим по футбол - Димитър Бербатов, похвали селекцията на Петър Хубчев, като разгласи, че отборът на България е добър и уравновесен.

Проблемите в завършващата фаза пред " лъвовете " съществуват, само че някогашният футболист на " Манчестър Юнайтед " и " Тотнъм " е уверен, че те ще се решат в най-скоро време.

" Трябва изявен голмайстор в тим, който да взима победи, да вкарва, когато би трябвало да вкарва, тъй като, когато си по-малка страна, обстановките, които се откриват по време на мач, ще са по-малко. Ако имаш индивида, който знае по какъв начин да приключи, ще бъде добре за целия тим, аз съм сигурен. Няма да стане на следващия ден или вдругиден, само че ще пристигна момента в който ще имаме освен голмайстор - и плеймейкър и положителни бранители. ", съобщи Бербатов в Благоевград.

Футболистът показа в родния си град автобиографичната си книга " По моя метод ". Стотици фенове чакаха на опашка да се срещнат с идола си и да получат фотография и подпис. Всеки един от тях се вълнуваше от друг стадий от живота на Бербатов. Той пък изясни по сбит метод за какво му е била наложена санкция от 10 хиляди паунда от мениджъра на " Фулъм " Мартин Йол за забавяне на подготовка.

" Така става, като имаш новородени деца! аз тогава се успах! Има и такива моменти! ", усмихна се Бербатов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР