Голи древногръцки богове с интимни части на показ скандализираха майки

...
Голи древногръцки богове с интимни части на показ скандализираха майки
Коментари Харесай

Пясъчни полови членове стреснаха майки в Бургас

Голи древногръцки богове с интимни елементи на показ скандализираха майки от Бургас. Творбите от пясък са част от идния 11-и фестивал на пясъчните фигури, който ще бъде открит при започване на юли в морския град.

Традиционно всяка година събитието има друга тематика, която тази година е "Митове и чудовища ". Това е предизвикало някои създатели да изобразят голи древногръцки богове, като не се пропуснали нито един подробност - включително и членовете им, написа в. "България през днешния ден ".

В обществените мрежи недоволни майки реагираха бурно против концепцията да има голи пясъчни мъже, защото и деца щели да гледат творбите. "Детето ми видя фотография и ме попита: "Какво му стърчи на чичкото? ". Не можах да му отговоря и незабавно смених тематиката. Ако го заведа онлайн при скулптурите, ще стане още по-неловко ", проплака родителка, която е твърдо срещу голотията.

Други майки също я поддържаха, като са безапелационни, че отрочетата им не трябва да стават очевидци на сходни гледки. "Едва сколасвам да укривам от дъщеричката ми да не гледа срамотии по малкия екран и интернет. Затова и не желая по време на разходка също да вижда сходни неща. Ще ми е мъчно да ѝ обясня какво е това нещо. Като порасне, тогава ще си приказваме ", съобщи друга майка, която желае да опази детето си от неприлични гледки.

"Слънцето се усмихна и даде знак, че е време да стартира подготовката за единадесетото следващо издание на знаковия бургаски Фестивал на пясъчните статуи. "Митове и чудовища " е определената тематика тази година. Според авансово показаните планове вдъхновението на участващите скулптори ще пристигна от вълнуващите истории за могъщи богове и богини, именити зли същества, великани, магьосници, смели герои, борби и завършения. Пясъкът към този момент се пресява, създателите завършват идейните си концепции и работата на терен стартира ", оповестиха уредниците на любопитното събитие.

Скулптори от Австралия, Турция, Украйна, Германия, Полша, Русия, Чехия и България творят своите пясъчни фигури, подчинени на тематиката "Митове и чудовища ". По традиция фестивалът се организира в региона на парк "Езеро " и ще бъде публично открит при започване на юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР