Големият защитник за първи път говори за битката, която води

...
Големият защитник за първи път говори за битката, която води
Коментари Харесай

Хубчев за болестта: Ще се опитам да спечеля своя Парк де Пренс

Големият бранител за първи път приказва за борбата, която води
Петър Хубчев бе стоманен като бранител на терена, а по-късно построи име и като треньор. Сега славният футболист се бори със заболяване, за което по този начин и не бе приказвал досега пред медиите.

Хубси, както стана прочут по време на престоя си в Германия, приема всичко мъжки - по този начин, както го правеше на терена, когато спираше противниковите нападатели.

" Да. Истината е, че пострадвам от доста подла болест. Приел съм ориста си и знам какво повеждам. Водя дълга и упорита битка. Не се подлъгвам, само че не се и предавам. За страдание човечеството не е измислило по какъв начин да бъде оздравял ракът на 100 %. Ясно ми е, че всичко може да се случи. Лекуват ме във Франкфурт - града, в който пребивавам със фамилията си. Или по-точно в Униклиник. Университетската клиника във Франкфурт е най-хубавата в лекуването на болестта, което имам. Знаете ли кой, като изключим прелестното ми семейство и роднините, е най-близко до мен през цялото време - Стилиян Петров. Прекрасен човек. Неговите препоръки са ми най-полезни. Той от дълго време ме караше да разглася за заболяването. Каза ми: " Направи го и ще ти олекне ", съобщи някогашният народен селекционер и треньор на " Левски " в изявление за БЛИЦ.

След това добави, че не става дума за левкемия, а за туморно образувание на главата, което е злокачествено, а местонахождението не разрешава хирургическа намеса. Лекува се медикаментозно, а хубавата вест е, че туморът в последно време понижава.

Но не бърза да се радва, тъй като самичък признава, че във всеки един миг всичко може да се обърне в напълно друга посока.

" Важното е човек да има вяра, да има сили и да не се предава. И да се радва на положителна сила. А аз я получавам. Получавам я от толкоз доста хора. Искам да благодаря на всички ", прибавя той.

" Важното е човек да има вяра, да има сили и да не се предава. И да се радва на положителна сила. А аз я получавам. Получавам я от толкоз доста хора. Искам да благодаря на всички ", отговори Хубчев на въпрос, който го върна към славната българска победа на " Парк де Пренс " преди към този момент повече от 30 години.

Футболна България му стиска палци - още веднъж да излезе победител по този начин, както го е правил доста пъти на терена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР