Големият вятър от предходната есен унищожи традиционната инсталация от чадъри

...
Големият вятър от предходната есен унищожи традиционната инсталация от чадъри
Коментари Харесай

Връщат чадърите на главната улица в Благоевград

Големият вятър от миналата есен унищожи обичайна апаратура от чадъри в Благоевград. Символът на града - станал мотив на десетки фотоси " под чадърите " беше свален, за обезпечаване на сигурност на жителите и гостите, които се разхождат по центъра на града. Днес, от общинската администрация оповестиха, че инсталацията ще бъде върната. Тя е част от цялостното накичване на града по случаи идните празници.
Великденското накичване на Благоевград тече в цялостен ход. " Честито Възкресение Христово " - голяма табела в червен цвят към този момент е сложена на входа на града.
Освен чадърите и приветственото слово, на центъра към този момент има комбинация от украшения на пеперуди, която е ситуирана тъкмо до комерсиалния център. Очаква се сходни композиции да се изградят и в обособените квартали. Освен разнообразни украси, градът се почиства главно, а всички зелени площи са засадени с цветя и шубраци. От общината напомнят, че тази година бюджетът за озеленяване е съвсем троен, с което се цели както възстановяване на въздуха, по този начин и по-красив градски образ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР