Големият Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов често си

...
Големият Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов често си
Коментари Харесай

Васил Найденов: Постоянно си правя тестове за корона - slava.bg

Големият Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов постоянно си вършат проби за ковид. Изпълнителят показа, че дългогодишна алергия е повода да гледа по-притеснено на болестта и по-често да се тества, дали не е инфектиран.

„ Имам зной от време на време, пострадвам от алергия и по тази причина се вардя и отхвърлям всевъзможни участия, до момента в който не завърши пандемията. Отказах и на шоуто на Цитиридис”, споделя Найденов.

Изпълнителят на „ Телефонна любов” от дребен страда от алергия обвързвана с уши, нос и гърло. Затова и по време на пандемията избира да взима всички ограничения и да се пази, с цел да не утежни положението си.

Певецът съвсем в никакъв случай не си е разрешавал някой да разбере за проблемите, които има. „ И без да съм болен от ковид, имам този проблем от години, само че в никакъв случай не съм се оплаквал. Ако се съобразявах единствено с алергията си, трябваше изобщо да не излизам да пея. Аз съм експерт и би трябвало да съм във форма най-много поради публиката”, счита Найденов.

„ Върнах се от чужбина и известно време бях в карантина, самичък се изолирах. След това се видя, че съм с негативен тест и популярност Богу всичко си потегли по естествения начин”, споделя и импресариото на артиста Ивайло Манолов.

Нито един от двамата не останал пропуснат и даже по време на изолацията, техни другари им помагали и ги подкрепяли. Богдана Карадочева даже готвела обичаните на Манолов ястия, оставяла ги пред вратата му и той ги взимал от там по-късно.

„ Не сме капризни двамата с Васил. Храним се, с каквото и всички останали”, безапелационен е импресариото.

Най-добрият БГ реализатор не за първи път претърпява сходна рецесия. Той е претърпял и земетресението във Вранча преди десетилетия и счита, че нищо не е инцидентно.

„ Съдбата ни предизвести, че не всичко, което хвърчи, се яде. Сега не бяхме задоволително готови, само че пандемията е знак, че всичко би трябвало да се промени–най-вече отношението ни към природата”, безапелационен е Кеца.

В момента всички музикални реализатори са в неплатен отпуск и сами се устоят. Музикантът е безапелационен, че гилдията би трябвало да се сплоти и да си потърсят сами обществените права, а не да чакат на готово, написа „ България днес”.

И добавя, че би трябвало да се отсее качествената музика от количествените песни.

На Найденов най-вече му липсват участията, само че се надява скоро всичко да се върне постарому. „ Българинът обича да се радостни, да живее оптимално, тъй че нямам доверие да понижат участията”, споделя още Васко.

„ Аз знам 2 и 200. В младите ми години съм оставал и без пет пари дневно, живял съм и с една кифла дневно, само че назаем в никакъв случай не съм се молил на никого. Само към хигиената съм праволинеен.

Както се знае, ние от зодията Дева сме така”, смее се Найденов, който и преди вируса си миел по 15 пъти дневно ръцете.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР