Големият победител в най-гледаното кулинарно риалити в ефира на NOVA

...
Големият победител в най-гледаното кулинарно риалити в ефира на NOVA
Коментари Харесай

Големият победител в Hell’s Kitchen стяга сватба, вижте булката

Големият победител в най-гледаното кулинарно риалити в ефира на NOVA - Hell’s Kitchen България, e Станислав Иванов. Шампионът от Перник гостува в студиото на " На кафе “, където описа повече за страстите и триумфите в предаването.

Той признава, че не крие възприятията си и постоянно демонстрира това, което му е на сърцето. Казва, че в никакъв случай не е крил насладата си от личните си триумфи и на тези на съперниците си. От добър сладкар, Станислав се трансформира в кулинар виртуоз и на финала спечели огромната премия от 100 000 лв..

" За всеки собствен триумф съм се борил със зъби и нокти. В началото не влязох с концепцията да печеля, само че се случи нещо след първите провокации. Една заран се разсъниха и се почувствах мощно привързан към успеха. След това се будех всеки ден с голяма мотивация и давах максимума от себе си “, описа Станислав пред Гала за смяната, настъпила по време на предаването.

" Спечелих феновете с това, че съм себе си. Не бях подправен и демонстрирах уменията си. Важното е, че когато искаш нещо, можеш и би трябвало да го постигнеш ", сподели още Станислав.

Победителят разкри още, че зад съвършената му физика, се крият доста старания. Дълги години се е занимавал професионално с джудо и самбо. Учил е в спортното учебно заведение в гр. Сливен и е упражнявал всекидневно. Мнението му е, че спортът е здраве.

" В Hell’s Kitchen имах малко време да обърна внимание на себе си и да спортувам. Бях съсредоточен в играта. Мислех за идващия ден и за това по какъв начин би трябвало да наподобяват чиниите ми. С Васил тренирахме с бутилки вода. Правехме лицеви опори и коремни преси “, изяснява Станислав.

" Аз не бях конфликтен. Имах няколко кавги с Кристиан и Асен, само че това е с обич към тях и от спортна завист. Голям другар ми остана Иван, който си потегли рано от предаването. Той ми даде бащински съвет и това ме докосна доста. За мен бащата е този, който дава сила на фамилията и стои зад него. Също по този начин другари останахме и с Васко. През тези три месеца най-големият ми конкурент бе Виолета. С нея се състезавахме по какъв начин по-добре да ни наподобяват чиниите. При Кристиан бе по-груба спортна завист и всяка заран ставах с задачата да го удрям на всевъзможни провокации. Той възбуди у мен този хъс за победа “, разяснява Станислав останалите участници в риалитито.

" Научих доста от Hell’s Kitchen. Видях доста техники и се стремях да спечелвам мастер класовете. Влязох в предаването с не доста умения, само че имах най-важното – любовта към готвенето. Уменията ги придобиваш във времето. Влюбих се в красивите чинии. Това да плейтна най-хубавата паница и да видя щастието в хората, значи доста за мен “, признава той.

Победителят споделя, че нормално прекарва дните си в работа и тренировки. Малко време му остава за заведения за хранене и нощни заведения. Затова и изолацията в Hell’s Kitchen - без телефони и информация, го кара да осъзнае, че би трябвало да обръща повече внимание на хората към себе си и да се забавлява.

Защо посвещава успеха на татко си?

След гибелта на татко му, на Станислав се постанова да порасне и да промени мирогледа си. Налага се да стъпи на краката си и да се погрижи за фамилията си. Загубата го прави мощен и го научава да не се отхвърля от нищо, което се изпречва на пътя му. Всяка заран си е обещавал, че ще се бори в името на татко си. На него посвещава и успеха си в Hell`s Kitchen. За него предаването е освен учебно заведение за кулинария, само че и емоция, място, където да откриеш себе си.

" В Hell’s Kitchen открих част от себе си, която в действителния живот няма по какъв начин да открия. Семейството ни дълги години имаше ресторанти по морето. Майка ми беше основен готвач във всеки един ресторант. Тя ме вкара в кухнята – бях в студена кухня. Не си харесвах специалността. Трябваше да нарязвам зеленчуци и да върша заготовки за топла кухня. А мислите ми бяха за плажове и нощни заведения. Имаше кавги за почивките. Но един ден майка ми ме запита кой е пътят ми. Замислих се и осъзнах, че пътят ми е в това, което върша. Колкото и да не си го признавах, се оказва, че боготворя да сготвям. Усещах любовта в приготвянето на десертите. Отдава ми се и започнах душевен да разпущам, до момента в който ги сготвям. При тях въображението е голямо. Правех и клипчета в TikTok “, споделя Станислав.

За предлагането за брак

" Не бях сигурна, само че имах съмнения, че ще ми предложи. Бяхме на отмора в Позитано, Италия. Разхождахме се из тесните улички и беше необичайно, че той, който няма отмалялост, непрестанно искаше да стопираме да си почива. Събираше храброст и на едно място, за съвършената фотография, извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в потрес. Трябваше ми време до момента в който кажа " да “, споделя годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в успеха му.

" Притесних се, че не съм уцелил точния миг. Тя беше като камък от самото начало. Бях си възнамерявал предлагането, само че търсех точния миг, тъй като желаех да стане сантиментално. Аз съм сантиментална натура. Обичам такива моменти, които остават за цялостен живот, с хубав спомен. Три дни преди пътуването носех пръстена с мен непрестанно. Но се колебаех цели три дни. На третия ден писах на майка ми за съвет. Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не очаквам с предлагането. Бях изгубил мозъка и дума, бях доста обезпокоен. Но след присъединяване ми в Hell’s Kitchen нямам никакви терзания “, добавя кулинарят.

Тъй като Станислав е бил зает в кулинарното риалити, годеницата му Божидара се заема с организацията на идната им женитба. И двамата са на мнение, че желаят морска женитба, която е планувана за лятото. Предстои изборът на булчинска рокля, а за кум е поканен Иван, приятелят му от Hell’s Kitchen.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР