Големият недостатък при представянето на патриотичната идея от ВМРО е,

...
Големият недостатък при представянето на патриотичната идея от ВМРО е,
Коментари Харесай

Кузман Илиев: ВМРО представя патриотичната идея архаично и отчуждено

" Големият минус при представянето на патриотичната концепция от Вътрешна македонска революционна организация е, че тя е показана доста архаично и доста отчуждено ". Това сподели пред БНР Кузман Илиев, икономист и публицист, част от гражданската квота в листата на Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори. 

Според него не са употребявани принадлежности като обществените мрежи, с цел да доближи тази концепция до повече хора и да създадат идеята по-интересна и привлекателна от политическа позиция.

Той изрече мнение, че политическата класа в България и огромна част от обществото съществено не познават историята на страната

По думите му Вътрешна македонска революционна организация е сериозна организация и чака от нея да си направи здравомислещ разбор след резултатите от вота .

Разделянето на обединенията от " Обединени патриоти "  Кузман Илиев дефинира като верен ход, само че уточни, че това е и урок и в бъдеще не е наложително да се постъпва по този метод:

" За Вътрешна македонска революционна организация тези избори бяха нещо като тест за публичното доверие. За това дали личният ти актив има вяра в теб и къде са ти пропуските. Това да се явиш самичък е доста почтено ".

Илиев уточни, че залогът пред Вътрешна македонска революционна организация е съхраняването на България и българщината , както и просъществуването на " западната цивилизация, заливана от демократичния диктат ":

" Работата би трябвало да стартира незабавно и изключителна доста с младежите. Не може Слави Трифонов, който няма нито една теза, която да е показал пред обществото, да притегли толкоз млади ".

Няма вид да не се сформира държавно управление и да се отиде на предварителни избори , счита Илиев:

" То е измислено, това е план на господин Румен Радев - да бабува на такава коалиция сред дребните извънпарламентарни партии, които си броят резултата дружно. И с поддръжката на Българска социалистическа партия, която другояче остава в изолираност ". 

Интервюто на Петър Волгин с Кузман Илиев в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР