Големият кошмар на БСП е, че председателството върви отлично и

...
Големият кошмар на БСП е, че председателството върви отлично и
Коментари Харесай

Караянчева разкри кой е големия кошмар на БСП

Големият призрачен сън на Българска социалистическа партия е, че председателството върви чудесно и България извършва прецизно уговорките си. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ.

Форумът се организира в гр. Вършец (област Монтана). Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Според нея това е мнението на хората и у нас, и в Европа. А по тази причина Българска социалистическа партия си търсят измислени кавги, с цел да влязат по някакъв метод в новините. „ Президентът Румен Радев също има фикс концепция да подлага на критика.

Странно е за какво упорства всичко да се съгласува с него в случай, че по Конституция вътрешната и външната политика на страната се осъществят от държавното управление и парламентарното болшинство “, разяснява Цвета Караянчева. По думите й Народното събрание не е гумен щемпел на държавното управление. „ Народното събрание е определено от хората, а на собствен ред то е определило състава на Министерски съвет. Нормално е да показваме общи позиции “, изясни тя.

Председателят на Народното събрание акцентира, че за нея разговорът с другите партии постоянно е бил преди всичко. „ В Българска социалистическа партия има страхотни експерти и хора, които съответно правят оценка процесите и развиването на страната. Когато обаче пристигна Корнелия Нинова, всички се трансформират “, регистрира Караянчева. Тя означи, че същинските политици са непрестанно измежду хората и представители на ГЕРБ не вършат изключение.

„ От петък до вторник сме из цялата страна. Хората ни споделят проблемите си и дружно търсим решението им “, сподели още ръководителят на Народното събрание и посочи, че сега безработицата е на рекордно ниски равнища, приходите се повишават и се разкриват нови работни места. „ Когато ГЕРБ ръководи, страната се развива. Уверена съм, че ще осъществим 4-годишния управнически мандат. Всички предпоставки са налице. Имаме доверието на Европа, Съединени американски щати и всички наши сътрудници “, безапелационна бе тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР