Големият концерт на Фондацията, с който Кирил Маричков трябваше да

...
Големият концерт на Фондацията, с който Кирил Маричков трябваше да
Коментари Харесай

Дони за Кирчо Маричков: Спъна се в куфар, после явно е получил нещо

Големият концерт на " Фондацията ", с който Кирил Маричков трябваше да означи 80-тата си годишнина, ще се състои, макар гибелта на Щуреца.

На сцената, на 30 октомври, ще прозвучат огромните шлагери на бандата. Това разгласи в предаването " Тази събота и неделя " в ефира на Би Ти Ви от групата. Новината те споделиха по-рано и в своя фейсбук профил.



" В душите ни доминира любовта - показа пред зрителите Добрин Векилов, по-известен с артистичния си псевдоним Дони. -Чак когато загубиш някого, го оценяваш. Аз няма да мога да бъда цялостен още веднъж. Има парче от мен, което си отиде. На поклонението на Кирчо Васил Найденов ми сподели: " Видя ли, ние би трябвало да умрем, че да разберем какъв брой сме обичани? ". Когато се върнах у дома, споделих на щерка ми, че обстановката ме научи да споделям доста по-често на околните си хора, че ги обичам. Второто, което научих е какъв брой е значима 1 секунда. Това се случи за 1 секунда. "

Дони показа загатна си от съдбовния миг, когато Маричков е паднал от сцената:

" Бях последният с който приказва, а последното, което ми сподели, беше обвързвано с подготовка - спомни си артистът. Спъна се в куфар, беше необичайно, след това очевидно е получил нещо. Имах миг, в който си споделих: " Аз не желая повече да върша това ", само че Кирчо, отивайки си, затвърди това, което желае да каже " Фондация ". В дадени моменти беше като мой татко, в други - като брат. Той е тук, до момента в който ние сме тук. "

От рок групата описаха, че са получили голям брой известия дали ще продължат да пеят. Мислели да не вършат концерт на 30 октомври, само че ги стимулирали две неща - волята на фамилията, които решили концертът да се състои. Другият фактор била публиката и почитателите, които не върнали нито един билет и даже купили още.

В ефира на Би Ти Ви Иван Лечев призна, че в него има възприятие на голяма празнина след гибелта на Маричков.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР