Големият Бърт Рейнолдс, който ни напусна на 82-годишна възраст от

...
Големият Бърт Рейнолдс, който ни напусна на 82-годишна възраст от
Коментари Харесай

Племенницата на Бърт Рейнолдс го наследи

Големият Бърт Рейнолдс, който ни напусна на 82-годишна възраст от сърдечен удар, остави със наследство положението си на своята племенницата, а не на сина си Куинтън.

В документът обаче категорично се прецизира, че артистът се е погрижил и за 30-годишния Куинтън.

Завещанието на Рейнолдс беше записано във Флорида преди ден. То е подписано през октомври 2011 година и показва племенницата му Нанси Лий Браун Хес като представител на наследствената маса. Така тя ще дава отговор за всичките му притежания, за които е основан концерн.

Бърт Рейнолдс прецизира в наследството, че синът му е "пропуснат " в документа, тъй като за него артистът е учредил концерн приживе. Куинтън ще продължи да получава пари от тръста, основан евентуално за отбягване на налог завещание.

Хес наподобява е определена за реализатор на наследството, с цел да се избегне спор на ползи, тъй като Куинтън е бенефициент на тръста.

Бърт Рейнолдс осиновява сина си с втората си брачна половинка Лоуни Андерсън през 1988. Малко преди гибелта си той го назовава "най-голямото си достижение " и доста се гордее с това, че не е желал от него да му помогне за кариера в Холивуд. По специалност Куинтън е помощник оператор.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР