Големите съперници Манчестър Юнайтед и Ливърпул направиха равенство 2:2 в

...
Големите съперници Манчестър Юнайтед и Ливърпул направиха равенство 2:2 в
Коментари Харесай

Юнайтед и Ливърпул ще играят реванш след инфарктно равенство на Олд Трафорд

Големите противници Манчестър Юнайтед и Ливърпул направиха тъждество 2:2 в четвъртфинален мач от ФА Къп. Двубоят на " Олд Трафорд " мина пред няколко обрата, като мърсисайдци допираха триумфа, само че късен гол на Антони донесе равенството за домакините, а на собствен ред " алените дяволи " могат да съжаляват, че не завоюваха, откакто с последния удар в мача Маркъс Рашфорд можеше да донесе триумфа на своите, само че пропусна, останал очи в очи с Каомин Келехер.


Домакините започнаха по-активно дуела и натискът им даде резултат в 10-та минута, когато Скот Мактомини се разписа от добавка, откакто Келехер отрази удар на Алехандро Гарначо. В идващите минути играчите на Юрген Клоп натиснаха в търсене на изравнителен гол, само че по-добрите шансове бяха пред противника, като Мактомини пропусна отличен късмет да удвои. Настойчивостта на Ливърпул даде резултат в края на полувремето, когато Алексис Мак Алистър и Мохамед Салах вкараха два гола в границите на три минути, с което гостите се отделиха с задатък на почивката.

През втората част Ливърпул доминираше на терена, а домакините изглеждаха безпомощни в офанзива. " Червените " пропуснаха няколко преференциални обстановки и това бе осъдено от резервата Антони, който изравни с майсторски изстрел от сложна позиция в 87-та минута. Още в ответната офанзива гредата избави Юнайтед след удар на Харви Елиът, само че в заключителните пет минути " алените дяволи " постановиха сериозен напън, който им донесе златния късмет за Рашфорд, който обаче британският национал пропусна.

Така последният полуфиналист в шампионата ще бъде избран след реванш на " Анфийлд ". В ранния мач от през днешния ден Челси победи Лестър Сити с 4:2 вкъщи и се причисли към Манчестър Сити и Ковънтри Сити в полуфиналите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР