Големите фаворити за световната титла на Мондиал 2018 в Русия

...
Големите фаворити за световната титла на Мондиал 2018 в Русия
Коментари Харесай

Исторически провал за колосите на старта на Световно

Големите любимци за международната купа на Мондиал 2018 в Русия по фрапантен метод започнаха неубедително акциите си. За първи път в историята Бразилия, Аржентина и Германия заедно не съумяват да завоюват първия си мач на Световно състезание.
Както е известно, Лионел Меси пропусна дузпа и “албиселесте” стигна единствено до тъждество 1:1 с дебютанта Исландия. Шампионът от 2014-а Германия се провали още повече и позволи проваляне с 0:1 от Мексико, а Бразилия бе спряна от Швейцария за тъждество 1:1.
Загубата на Германия може и да е потрес, само че за трети следващ път настоящият международен първенец не съумява да завоюва първия си дуел на шампионата - през 2010-а Италия направи 1:1 с Парагвай, а Испания бе унижена с 1:5 от Холандия през 2014-а. Иначе едвам за повторно в историята си Бундестимът губи на старта на Мондиал, като това се случи и през 1982 година от Алжир, само че тогава германците стигнаха финала. ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018! Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Бразилия 1:1краен резулат  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР