Големи количества балиран и след това загробен опакован боклук с

...
Големи количества балиран и след това загробен опакован боклук с
Коментари Харесай

Откриха огромни количества заровен боклук край Червен бряг

Големи количества балиран и по-късно загробен опакован отпадък с неразбираем генезис е открит в околност край Червен бряг. Уведомена е Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в Плевен, заяви Българска национална телевизия. Балите са били открити затрупани с пръст сред Пети квартал и Червен бряг, в изоставено остаряло Трудово-кооперативно земеделско стопанство.

Кметът на Червен бряг доктор Цветан Костадинов е получил сигнал нощес и незабавно е подхванал ограничения.

" Това са пакети опакован отпадък, от които Общинският инспекторат е взел някакви дребни елементи и там е видял, че в действителност количествата са съществени. Става въпрос за опакован отпадък, зариван е с пръст от горната страна. Прилича на балите с вносния отпадък, само че дали това е по този начин ще кажат специалистите след оглед в понеделник - заяви кметът. - Количеството е може би към 30-50 кубика, съгласно първични оценки. Боклукът какъв е, какъв брой е, може би ще разберем от понеделник нататък, дружно с Регионална инспекция за опазване на околната среда като дойдат ".

Кметът е разпоредил да бъдат поставени сигнални ленти, с цел да не се позволяват хора до мястото със загробените боклуци.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР