Голдън ретривърът Бъфи, който бе открит под развалините на пекарна

...
Голдън ретривърът Бъфи, който бе открит под развалините на пекарна
Коментари Харесай

Кучето Бъфи, открито под развалините след земетресенията в Турция, намери нов дом

Голдън ретривърът Бъфи, който бе открит под руините на пекарна след разрушителните трусове в Турция предходната година, откри нов дом и семейство и се възвръща след преживения смут, осведоми Ройтерс.
Всичко по тематиката: Земетресенията в Турция и Сирия 684
Новата му собственичка Пинар Тамгучук споделя, че въпреки в никакъв случай да не е била изключително привързана към животните, незабавно щом е видяла лапата на Бъфи да се демонстрира отдолу под разрушенията в нейния роден град Хатай в Южна Турция, тя е поискала да осинови кучето. 

„ Бяха затворили кучето вътре в пекарната. Веднага щом то протегна лапата си към мен, желаех да го взема ", сподели Тамгучук.

„ Той плачеше доста през нощта. Не можеше да спи. Беше изплашен, изплашен от всичко. Когато имаше леки земетресения, той идваше при нас, с цел да ни уведоми. Беше доста изплашен ”, добавя тя.

Земетресенията, които раздрусаха Югоизточна Турция на днешния ден преди година, унищожиха изцяло или отчасти доста градове и лишиха живота на над 53 000 души в Турция и близо 6000 в прилежаща Сирия.

В салона за домашни любимци Патирон в Хатай, чиновниците, работещи със уплашени животни, споделят, че са видели по какъв начин някои от тях са станали по-агресивни след трусовете.

„ След година той привикна с нас, в този момент не се пробва да ни хапе ", сподели фризьорът на Бъфи Дилан Арслан, допълвайки, че не всяко животно може да има шанса на Бъфи, написа Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР