Goldamn Sachs и Western Union са поредните водещи западни компании,

...
Goldamn Sachs и Western Union са поредните водещи западни компании,
Коментари Харесай

Goldamn Sachs и Western Union също напускат Русия



Goldamn Sachs и Western Union са следващите водещи западни компании, които оповестиха, че излизат от съветския пазар поради въоръжената инвазия в Украйна.

" Goldman Sachs приключва бизнеса си в Русия в сходство с регулаторните и лицензионните условия “, съобщи пред медиите представител на Goldman и добави:

" Ние сме фокусирани върху поддръжката на нашите клиенти по целия свят при ръководството или приключването на към този момент съществуващи отговорности на пазара и обезпечаването на благосъстоянието на нашите хора “.

С днешното известие Goldman Sachs стана първата огромна банка от Уолстрийт, която напусна съветския пазар след началото на интервенцията на Москва в Украйна.

Американска мултинационална компания за финансови услуги Western Union също разгласи в четвъртък, че стопира активността си в Русия и Беларус.

Според прессъобщение, оповестено от компанията, през последните седмици тя е била в разговор с всички заинтригувани страни, с цел да се реализира вярното решение по отношение на услугите на Western Union в Русия и Беларус, като се имат поради вътрешни и външни фактори.

" В последна сметка, в светлината на продължаващото трагично влияние на продължителното нахлуване на Русия против Украйна, ние взехме решение да спрем интервенциите си в Русия и Беларус ", се споделя в изказването.

Освен това Western Union уточни, че работи за поддръжка на украинските клиенти по най-хубавия вероятен метод.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР