Гол от дузпа след намесата на ВАР спаси Ювентус в

...
Гол от дузпа след намесата на ВАР спаси Ювентус в
Коментари Харесай

ВАР и дузпа спасиха Ювентус срещу Интер

Гол от дузпа след намесата на ВАР избави Ювентус в дербито против Интер - 1:1. Пауло Дибала вкара в 89-ата минута от бялата точка, откакто преди този момент Един Джеко даде преднина на " нерадзурите " в 17-ата минута на срещата от деветия кръг на Серия " А ".

Интер трябваше да довърши мача без треньора си Симоне Индзаги, който бе изпъден с червен картон при отсъждането на дузпата за Ювентус.

В 17-ата минута Интер поведе. Хакан Чалханоглу стреля от далечно разстояние, като топката срещна дясната греда. Тя обаче се върна право в Един Джеко, който се разписа за 1:0. Ситуацията бе прегледана с ВАР поради подозрения за засада. Такава обаче нямаше и домакините ликуваха.
След почивката играта беше равностойна. В 60-ата минута Джеко направи несполучлив опит да удвои с глава. Ювентус отговори с положително подаване към Мората зад тила на отбраната. Испанецът опита с глава да трансферира Ханданович, само че не уцели опразнената врата. 

В 88-ата минута Ювентус получи дузпа поради нарушаване на Дензъл Дъмфрис против Алекс Сандро. Ситуацията бе прегледана с ВАР, след което съдията Маурицио Мариани уточни бялата точка. Реферът също по този начин сподели червен картон на треньора на " нерадзурите " Симоне Индзаги поради митингите му край тъчлинията. 

Пауло Дибала извърши тъкмо за крайното 1:1 и донесе точката на Ювентус, който е шести с 15 в актива си. Интер е трети с 18. На върха с 25 е Наполи, колкото има и Милан.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР