Годишното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас ще

...
Годишното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас ще
Коментари Харесай

Най-голямото изложение за електроника съкрати програмата си заради коронавируса

Годишното ревю за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас ще продължи три вместо четири дни поради повишаване на случаите на COVID-19 и отдръпването на някои от най-известните софтуерни презентатори.

Асоциацията на потребителските технологии, която провежда събитието, разгласи, че CES ще се организира от 5 до 7 януари, с един ден по-малко от плануваното. Над 2200 изложители са удостоверили, че ще покажат продуктите си на мероприятието макар съкращаването на неговата дълготрайност съгласно говорителката Джийн Абела, представена от „ Асошиейтед Прес “.

Това известие идва на фона на отдръпването на огромни компании от ревюто предходната седмица, базирайки се на опасности за здравето поради разновидността „ Омикрон “. Сред отказалите се да участват са производителят на компютри Lenovo, обществената платформа Twitter и компанията майка на Фейсбук, Meta. Новинарски издания пък обявиха, че ще анулират или понижат отразяването на събитието.

Миналата година CES се организира напълно виртуално. Тази година се планува хибридно присъединяване – с алтернатива за наличие на място или онлайн, като уредниците оферират цифрова регистрация, позволяваща достъп до към 40 събития, предавани онлайн.

Всички присъстващи на място ще би трябвало да покажат доказателство за имунизация и да носят маски. Освен това от ревюто молят участниците да си създадат проби за COVID-19, въпреки че не изискват проявление на негативен резултат при идване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР