Tesla има много работа. Значителният спад в продажбите, който поражда

...
Tesla има много работа. Значителният спад в продажбите, който поражда
Коментари Харесай

Тайланд се превърна азиатският Детройт, става ключов за производството на електромобили

Tesla има доста работа. Значителният спад в продажбите, който поражда опасения измежду вложителите и анализаторите в сектора, на пазар на електрически транспортни средства, където е належащо нападателно понижаване на цените, с цел да се подтиква търсенето, е обвързван с решенията на компанията на Илон Мъск да редуцира служащи и да понижи разноските за мрежата си от зарядни станции за електрически транспортни средства, съобщи.

Продажбита на Tesla са  спаднали с над 30 % тази година. Освен това има и комерсиална война с Китай, в която Мъск заема неповторима позиция.

Правителството на Съединени американски щати е твърдо решено да ограничи опцията на Китай, да „ наводни “ американския пазар с артикули от възобновими енергийни източници, в това число бързо възходящото предложение на електрически автомобили, като цените на моделите доближават 10 000 $. Но Tesla има огромна активност в Китай, сходна в някои връзки на Apple - пазар, който е основен както за нейното произвеждане, по този начин и за потребителското търсене. Всичко това слага Мъск под забележителен напън да се насочи към нови граници на напредък, като в същото време се оправя с провокациите на засилената конкуренция, спиранията на веригата за доставки и възходящите разноски за първични материали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР