Кейт Лоулър разкри, че е на терапия за двойки“ със

...
Кейт Лоулър разкри, че е на терапия за двойки“ със
Коментари Харесай

Кейт Лоулър в „терапия за двойки“, след като призна, че „родителството е убило страстта“

Кейт Лоулър разкри, че е на „ терапия за двойки “ със брачна половинка си, откакто призна, че нещата „ не са били лесни “ от раждането на техните щерка.

44-годишната звезда от Big Brother посрещна Ноа на бял свят преди три години с Мартин „ Бой “ Бойтос, 40, преди двойката да се ожени през 2022 година Откакто стана майка, Кейт приказва искрено за това, че страда от следродилна меланхолия и в този момент призна, че тя и Boj са на терапия.

Отваряйки за ангажимента, тя сподели: „ Преди да се оженим, ходехме постоянно на терапия за двойки и към момента го вършим от понякога. Това ви оказва помощ да видите нещата от позиция на колегата си p> Посочвайки родителството като една от аргументите за тяхната „ намаляваща пристрастеност “, ​​тя сподели пред The ​​Sun: „ Когато си родител, би трябвало да приемеш, че няма да имаш време — или сила — да правиш неща направихте го преди да се появи детето ви. "

Кейт, която е с Boj от девет години, добави: „ Мартин е повече,„ Хайде, нямаме време за себе си от епохи, дано влезем в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР