Годишно проучване, проведено в 41 държави по света, установи кои

...
Годишно проучване, проведено в 41 държави по света, установи кои
Коментари Харесай

Кои са най-влиятелните жени в света?  

Годишно изследване, извършено в 41 страни по света, откри кои са дамите, които будят най-голямо удивление в обществото. В анкетата са участвали повече от 42 000 души, които са избирали от лист, включващ политици, актьори и спортисти. Ето и кои се подредиха в челните позиции:

Мишел Обама

Бившата първа дама на Съединени американски щати измести актрисата Анджелина Джоли като най-уважаваната жена в света. Мишел винаги е казвала, че ненавижда въпроса: „ Каква искаш да станеш, когато пораснеш? “, тъй като отговорът допуска, че когато достигнеш мечтаното от теб нещо, ще спреш да се развиваш като персона. Тя постоянно е обожавала концепцията да не стопира да пораства и да се учи. Може би и това е една от аргументите Мишел да заеме първото място в класацията и да бъде най-уважаваната жена в международен мащаб.

Опра Уинфри

Тя е първата афроамериканска жена милиардер в света. Това афишира „ Форбс “ още през 2003 година Но по-интересното е, че тя и остана единствената тъмнокожа дама с подобен статут. Опра е кралицата на токшоутата, актриса, продуцент и човеколюбец. Нейното токшоу „ Шоуто на Опра Уинфри “ е най-високо оцененото телевизионно предаване от този жанр в историята. Неслучайно тя е известна и като „ Кралицата на медиите “.



Анджелина Джоли

Тя попадна в полезрението още през 2011 година, когато изигра Лара Крофт. Към днешна дата, Анджелина е най-известната актриса в Холивуд. Освен актриса обаче, тя е и дипломат на благосклонност на Организация на обединените нации, като главно се застъпва за правата на бежанците, на дамите и децата в зоните на спор. А от трибуната на международната организация тя приканва за по-голяма ангажираност към световните проблеми.


 
Как да отличим същинската от подправената идея...
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР