Годишният филмов фестивал Sundance“ се проведе в неделя, 22 януари,

...
Годишният филмов фестивал Sundance“ се проведе в неделя, 22 януари,
Коментари Харесай

Ан Хатауей блести на филмовия фестивал „Sundance“

Годишният кино фестивал „ Sundance “ се организира в неделя, 22 януари, в Парк Сити, Юта, както всяка година. Почитайки самостоятелните филми, събитието приветства Ан Хатауей, която дойде на аления килим, с цел да показа новия си филм. До нея се откроиха още режисьорът на „ Eileen “ – Уилям Олдройд, както и новозеландската актриса Томасин Макензи.

 Почитайки самостоятелните филми, събитието приветства Ан Хатауей, която дойде на аления килим, с цел да показа новия си филм. До нея се откроиха още режисьорът на „ Eileen “ – Уилям Олдройд, както и новозеландската актриса Томасин Макензи.

Превърнала се в същинска фешън икона, Ан Хатауей озари фестивала „ Sundance “. За да се пребори със студа, актрисата дойде с черно яке на Versace. Позирайки на аления килим, тя ни показва чудесната си фигура, подчертана от дребна черна рокля, още веднъж дело на италианската фешън къща.

 Превърнала се в същинска фешън икона, Ан Хатауей озари фестивала „ Sundance “. За да се пребори със студа, актрисата дойде с черно яке на Versace.

Актрисата бе допълнила визията си с чифт черен чорапогащник и ботуши на платформа, също от Versace. Коментирайки палтото си в Instagram, Хатауей написа: „ Това палто несъмнено беше топла изненада. “

Ще забележим ли Ан Хатауей в продължението на „ Дневниците на принцесата “?

Попитана за бъдещите си планове и по-специално за трета част на емблематичния филм, който сега е в развой на създаване, актрисата показа пред списание „ People “, че е „ вълнуващо “ да види какъв ще бъде крайният резултат.

„ Знам, че евентуално е доста разочароващо, само че това е развой, който изисква самообладание “, показа Ан Хатауей, без обаче да обясни мистерията околко нейното наличие в игралния филм, приспособен по бестселърите на Мег Кабът.

 Знам, че евентуално е доста разочароващо, само че това е развой, който изисква самообладание “, показа Ан Хатауей, без обаче да обясни мистерията околко нейното наличие в игралния филм, приспособен по бестселърите на Мег Кабът.

Припомняме ви, че тя изигра основната роля на Миа Термополис, принцеса от кралство Женовия, в първите две елементи на сантименталната комедия.

Ан Хатауей ни загатва за вероятно продължение на „ Дяволът носи Прада “

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР