Годишните музикални награди на БГ радио бяха връчени на бляскава

...
Годишните музикални награди на БГ радио бяха връчени на бляскава
Коментари Харесай

Любо Киров получи три награди на БГ радио

Годишните музикални награди на БГ радио бяха връчени на блестяща гала, която се състоя на 10 юни в Пловдив онлайн пред 3-хилядна аудитория. Градът под тепетата за четвърти следващ път беше хазаин на тържественото събитие, заяви Signal.bg. На 20-ото издание на Годишните награди на БГ радио бяха раздадени 10 статуетки. Победителите са избрани от зрителския избор, в който са взели участие над 30 000 души. На голямата сцена в зала " Колодрум " се появиха едни от най-обичаните и известни лица на българската музика и шоубизнеса.
Големият победител тази година е артистът Любо Киров, който обра премиите в три категории. Миро бе почетен с две оценки, а Мария Илиева стана певица на годината. Наградата за дебют беше връчена на Риа.
" Тази премия и отдадената ария, написана за ковид, е за Дидо, който загубихме, и считам, че през днешния ден и в този момент са по-важни от на следващия ден. Не би трябвало и не може да отлагаме нещата ", сподели артистът Любо Киров.
Специалната премия " БГ ентусиазъм " на името на Ана Мария Тонкова, която е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика, беше връчена на Михаил Белчев.
На сцената излязоха Мария Илиева, Орлин Горанов, Любо Киров, Миро, Дара, " Акага ", Маргарита Хранова, Михаил Белчев и други.
Всички отличени, по категории, са:
" БГ ария " - " Целуни ме " - Любо Киров
" БГ текст " - " Целуни ме " - Любо Киров, текст Любо Киров
" БГ албум " - " Мироглед " - Миро
" БГ реализатор " - Миро
" БГ изпълнителка " - Мария Илиева
" БГ дуо трио/вокална група " - Pavell & Venci VencТ
" БГ композиция " - Стенли, Любо Киров, Христо Мутафчиев
" БГ група " - Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени "
" БГ дебют " - Риа
" БГ видеоклип " - " Thunder " - Дара, реж. Стефан Маринов (Buddubazz Таре Company).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР