Годината приключва и с това въпросите за перспективите за следващата

...
Годината приключва и с това въпросите за перспективите за следващата
Коментари Харесай

Две нови криптовалути, в които да инвестирате през 2024

Годината завършва и с това въпросите за вероятностите за идната година стартират да стават от ден на ден. 2024-та сигурно ще бъде доста забавна за крипто промишлеността, защото предстоят куп вълнуващи събития, които могат да се окажат много печеливши за някои вложители.

В публикацията ще разгледаме две други възможности на Bitcoin – Bitcoin Minetrix и Bitcoin ETF , които могат да бъдат новите звезди измежду алткойните. Но какво съставляват? Нека разберем.

Bitcoin Minetrix – клауд майнинг и много сполучлива предпродажба

Bitcoin Minetrix се демонстрира като незабравим нов състезател в областта на криптовалутите, изключително предвид на своята извънредно сполучлива предпродажба и новаторски метод към клауд майнинга. С набраните близо $4.5 милиона в предпродажбата си до момента, планът показва забележителен интерес и доверие от страна на крипто общността. С цена на токена от $0.0119, Bitcoin Minetrix предлага наличен метод за вложителите да влязат в света на криптовалутите.

Фокусът на Bitcoin Minetrix върху клауд майнинга на Bitcoin е изключително значим. Този метод разрешава на участниците да извличат стойност от добива на Bitcoin, без потребността от лично съоръжение или познания за майнинг процеса. Това прави клауд майнингът съвършен за вложители, които желаят да вземат участие на пазара, само че нямат ресурсите или техническия опит за пряк рандеман.

Въвеждането на концепцията Stake-To-Mine от Bitcoin Minetrix прибавя още едно измерение към техния неповторим метод. Тази иновация разрешава на вложителите да залагат своите токени и в подмяна на това да получават майнинг заеми, които по-късно могат да бъдат превърнати в автентичен рандеман на Bitcoin.

$BTCMTX евентуално може и да доближи до $0.03 в идващите седмици, което дава огромни очаквания на ранните вложители.

Bitcoin ETF – умозрителен токен, който следи борсовите фондове на Биткойн

Bitcoin ETF е умозрителен токен, който притегля вниманието на крипто вложителите с неповторимия си метод към вложението в Bitcoin. Този токен е основан, с цел да следи придвижването и представянето на борсово търгуваните фондове на Bitcoin, което му разрешава да предложи на вложителите косвен метод за присъединяване в пазарните придвижвания на най-голямата криптовалута по пазарна капитализация.

Със своята ниска начална цена от едвам $0.0058, Bitcoin ETF токенът става наличен за необятен кръг от вложители. Тази цена е изключително привлекателна спрямо високата цена на същинския Bitcoin, като предлага опция за присъединяване на пазара без забележителен капитал.

Досега са събрани $1.9 милиона, което приказва за мощния интерес към този токен и капацитета му за напредък. Инвеститорите, които търсят спекулативни благоприятни условия в криптовалутния бранш, могат да открият в лицето на Bitcoin ETF привлекателна опция, изключително предвид на предстоящите пазарни придвижвания на Биткойн и обвързваните с него финансови принадлежности.

С течение на времето, в случай че борсовите фондове на Bitcoin продължат да набират известност и да се развиват, то $BTCETF може да се предвижда да доближи $0.03-$0.05 в близко бъдеще.

Коя от двете монети е по-добра за инвестиция?

Всяка от двете криптовалути предлага разнообразни вероятности за облага. Това зависи от вашите стремежи – желаете да инвестирате в дълготраен план, или предпочитате инвестиция с кратковременен и средносрочен капацитет.

Кога да изберете Bitcoin Minetrix?

  1. Ако желаете да се включите в облачния майнинг преди халвинга
  2. Ако предпочитате дълготрайния въздържан приход от криптовалути
  3. Ако вашата цел е да откриете монета, която ще бъде листната на крипто борса по-скоро.

Кога да изберете Bitcoin ETF?

  1. Ако търсите токен, който може “бурно ” да изригне
  2. Вашите вложения са главно в кратковременен до средносрочен проект
  3. Искате да бъдете в крайник с най-новото.

Заключение

Има доста благоприятни условия пред вас, в които да инвестирате. Те надалеч не се изчерпват с двете монети, които видяхте в публикацията. Въпреки това може да се каже, че те имат много положителни изгледи за триумф през идната година.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР