Година след първата колаборация на Дара, Павел и Венци Венц,

...
Година след първата колаборация на Дара, Павел и Венци Венц,
Коментари Харесай

Разтърсващо трио пусна второ парче

Година след първата колаборация на Дара, Павел и Венци Венц, наречена " Срещу мен ", разтърсващото трио вади втори взаимен план със заглавие " Хотел 5 звезди ". Освен че са най-хубави другари, когато влязат в студио, изпълнителите се трансформират в един от най-интересните авторски екипи. В новата ария си поделят авторския заем за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския гений на Павел.

Сингълът е основан по време на сесия за писане на песни, която " Вирджиния рекърдс " им провежда във Велинград, където за няколко дни трансформират в студио най-луксозния апартамент на нашумял хотел. Писането на песни там прераства в щур ваучър и люпилня на няколко яки части, едно от които е отдадено на самото място.

Видеото на " Хотел 5 звезди " е предоставено на Павлин Иванов-Bashmotion, а зад камерата е един от най-хубавите оператори у нас - Андрей Андреев. Екипът основава моден, минималистичен свят, разграфен деликатно за трима от най-колоритните актьори в родния музикален бизнес и за техните видения.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си фантазии - мотор, който в действителност е поръчкова машина с детайли от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го трансформира в музеен експонат, а Дара е рискова и цветна сила.

https://www.youtube.com/watch?v=FwIuyIg0VfAhttps://www.youtube.com/watch?v=FwIuyIg0VfA

@ Фейсбук https://bit.ly/2Hkf0p8

@ Instagram

https://bit.ly/2KLXjAO

https://bit.ly/33T3eM3

Последвайте DARA:

@Facebook: https://bit.ly/2VRGbNy

@Instagram: https://bit.ly/2PROsNd

Последвайте " Вирджиния рекърдс ":

@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N

@ Website http://virginiarecords.com/

http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/

http://www.instagram.com/virginiarecords/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР