Година и половина по-късно загадката за появата на коронавируса беше

...
Година и половина по-късно загадката за появата на коронавируса беше
Коментари Харесай

Съединените щати установиха причината за COVID-19

Година и половина по-късно загадката за появяването на ковид беше разгадана

Измина малко повече от година, откогато новата коронавирусна зараза обхвана света. И до през днешния ден никой не може да каже сигурно от кое място идва вирусът, само че Америка, явно, съумя да откри отговора.

Дори по време на президентството на Тръмп, Америка интензивно обсъждаше появяването на вируса. Тогава се имаше поради обстоятелството, че за първи път коронавирусът се появява не на пазара в Ухан, а в лаборатория, ситуирана на територията на китайския град. Новият президент Джо Байдън се съгласява с това мнение на своя предходник, и Съединените щати започнаха следствието на китайския генезис на вируса. Имаше един значим миг за започване на тази интервенция: американското държавно управление твърди, че няколко лекари са се разболели и след това са умряли от COVID-19 още през декември 2019 година, когато никой даже не е предполагал за вируса.

На собствен ред КНР съобщи, че американските лаборатории, работещи по проучването на най-опасните вируси на планетата, постоянно са били по-ефективни от китайските

Китайското държавно управление загатна, че Fort Detrick, американска биолаборатория, е затворена през август 2019 година заради теч. Именно там се изследват най-опасните вируси и бактерии на планетата. Все още не е ясно какво и по какъв начин се е случило тогава. Обектът и случилото се в него се оказа строго класифицирано. В същото време учени по целия свят през септември 2019 година следят зараза от белодробни болести в Съединени американски щати, които са толкоз сложни за лекуване, колкото и коронавирусът. Китайските управляващи считат, че визитата на американската войска в Ухан през 2019 година е довело до разпространяването на вируса в Китай.

Много учени изричат мнение на глас, че същинските аргументи за появяването, действителния брой случаи и последствията от вируса няма да разберем не просто доста, а въобще в никакъв случай. Времето ще покаже дали това е правилно.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР