Гнусните операции на мрежа за изтезания на маймуни са сравнени

...
Гнусните операции на мрежа за изтезания на маймуни са сравнени
Коментари Харесай

Вътре в „покварената“ мрежа за изтезания на маймуни - смесители и изтощителни инструкции за убийци

Гнусните интервенции на мрежа за изтезания на маймуни са съпоставени с мрежа за полово принуждение над деца, защото е работила по „ тъкмо същите “ способи.

По-рано този месец две английски дами бяха упрекнати след следствие на BBC за отблъскващ под земята свят, където хората поръчват видеоклипове на маймуни, които са брутално измъчвани и убити. Holly LeGresley, която беше известна като „ The Immolater “ онлайн, призна, че е качила 22 изображения и 132 видеоклипа на маймуни, измъчвани в световни онлайн чат групи.

ЛеГресли, на 37 година, от Кидерминстър, беше казано, че " всички варианти " ще бъдат налични на чуването за нейната присъда идващия месец, откакто тя се призна за отговорна по обособени обвинявания за издание на неприлични публикации и съзнателно поощряване на свирепост към животни. Тя призна, че е качила изображения на изтезания на маймуни сред 25 март и 8 май 2022 година и е направила заплащане от £17,24 към акаунт в PayPal, с цел да насърчи жестокостта на 25 април същата година.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР