Гниенето на доматите е сред най-големите кошмари за всеки градинар.

...
Гниенето на доматите е сред най-големите кошмари за всеки градинар.
Коментари Харесай

Ако не искате доматите да ГНИЯТ, пръскайте ги с АЙРЯН

Гниенето на доматите е измежду най-големите кошмари за всеки градинар. Никой не желае трудът му да бъде прахосан напразно, а трапезата да е лишена от вкусни и потребни зеленчуци.
Напоследък ни прави усещане, че все по-голяма част от градинарите избират да подценен препаратите и химичните разтвори, предлагани на пазара. Като, че ли си даваме сметка, че те не са толкоз безвредни за човешкото здраве, колкото се твърди.
Истината е, че точно тези препарати биват изместени от редицата натурални способи за поддържане и предварителна защита против изгниване и вредители.
Какво провокира гниенето и по какъв начин да се оправим с него?
Гниенето е развой, който настава след болест от гъбична зараза по растенията. В множеството случаи, в случай че желаеме да предотвратим този развой, би трябвало съвсем на момента да напръскаме растенията с разтвор от наследник камък.
 Как да подобрим реколтата от домати единствено с натурални субстанции Как да подобрим реколтата от домати единствено с натурални субстанции
За да имате по-богата годишна продукция от домати, не е зле да помислите да ги подхраните с натурални субстанции. Погрешно е да се счита, че единствено х...

Можете елементарно да разберете дали вашите домати са инфектирани, откакто деликатно огледате листата им. Ако забележите кафеникави петна по листата, то знайте, че нещо с тях не е наред и би трябвало неотложно да се вземат ограничения.
Инфекцията няма да спре от единствено себе си. Тя продължава с покафеняване на листата и изгниване на плодовете.
Ако станете очевидци на сходно събитие, незабавно направете ТОВА:
• Разтвор с вода и сол
 Ако желаете РЕКОРДНО висок рандеман на домати в оранжерия, дайте им ТОВА Ако желаете РЕКОРДНО висок рандеман на домати в оранжерия, дайте им ТОВА
Хората, които имат разполагаем огромно дворно пространство, не пропущат опцията да засадят някой и различен домат. Ясно е, че исти...
Набързо пригответе разтвор на сол в централизация 10 на 100. По този метод плодовете ще образуват предпазен филм и няма да разрешат на гъбичната зараза да доближи до тях и да ги унищожи.

• Айрян
Ако обаче се задачите към дълготрайна отбрана, не губете и минута време, а пригответе айрян. Нужни са ви 1 кг кисело мляко и 6 литра вода. С получената примес напръскайте доматите.
Гарантираме ви, че това е най-безвредният и сполучлив способ за предотвратяване доматите от изгниване. Опитайте и сами ще се уверите в казаното от нас!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР