Гневно писмо от Елиана Димитрова бе получено на редакционната ни

...
Гневно писмо от Елиана Димитрова бе получено на редакционната ни
Коментари Харесай

Ние от Средна кула, Долапите и Басарбово да хвърчим ли, г-н кмете?!

Гневно писмо от Елиана Димитрова бе получено на публицистичната ни поща. Жената е недоволна от неналичието на организация на придвижването към кварталите Средна кула и Долапите, а също и село Басарбово след ВиК ремонта

Публикуваме го без редакторска интервенция

"Служителите в Община Русе, Вик Русе и КАТ, отговарящи за организацията на ремонтите и придвижването по улиците, би трябвало да бъдат уволнени заради несръчност. А кметът на общината господин Пенчо Милков, който би трябвало да прави най-малко надзор на въпросните чиновници, би трябвало всеки ден да пътува по русенските улици, с цел да разбере по какъв начин НЕ си прави работата!

Затворена е улица "Басарбовска ", затворен е и единственият път от бул. "България " към улицата. Така ние, живущите в Средна кула, Долапите и Басарбово, очевидно би трябвало да хвърчим, с цел да се приберем до у дома!!! Поради това недомислие, хората би трябвало да обикалят по два маршрута - единият е по пътя Русе - Разград, където на кръстовището на "Джъмбо " стават всекидневни произшествия. А другият е откъм София - Русе, да се влиза през Долапите, само че пък там цялата инфраструктура е разкопана и по този начин си гарантирате ремонт на колите. Решението на чиновниците, виновни за ВиК плана и трафика по русенските улици, непосредствено обричат нас, елементарните хора, или да рискуваме живота си през рисковото кръстовище на "Джъмбо " или да трошим колите си през Долапите.

Толкова ли никой не се сети реконструкцията да се прави на стадии, без да се затваря единственият вероятен път?! Толкова ли е мъчно да се мисли за хората, които ви заплащат заплатите?! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР