Глутница бездомни кучета нападнали 8-годишно момче в Трън. Родителите са

...
Глутница бездомни кучета нападнали 8-годишно момче в Трън. Родителите са
Коментари Харесай

Кошмар в Трън! Глутница бездомни псета нападнаха малко момченце

Глутница бездомни кучета нападнали 8-годишно момче в Трън. Родителите са потърсили подпомагане от общината за разрешаване казуса с безстопанствените четириногти, сподели кметът на пограничната община Цветислава Цветкова. По думите й детето живеело на улица „ Атанас Ботев “ в региона на някогашната болница. Там малчуганът е бил атакуван от кучетата.

Родителите споделили на Цветкова, че не знаят дали малчуганът е паднал и се е умъртвил под брадичката до момента в който е бягал от кучетата или те са го наранили. Майката и бащата упорстват да се вземат незабавни ограничения против скитащите глутници в града, написа " Струма ".

„ Веднага се обадих в кастрационния център, откъдето ме споделиха, че щом времето се оправи ще дойдат в Трън за кастриране на бездомните кучета. Среднодневната температура трябвало да е над 10 градуса. И в този момент множеството са с ушни марки, не демонстрират експанзия, само че ето случило се е. Добре че детето не е потърпевшо и се е отървало единствено с нерешителност, само че и стресът е сериозен проблем “, сподели за „ Струма “ кметът Цветислава Цветкова.

Проблемът с бездомните кучета в целия район е доста сериозен. Глутници се разхождат, има и нападателни, които атакуват хората.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР