Глория, по която продължават да въздишат 20-годишни младежи, може съвсем

...
Глория, по която продължават да въздишат 20-годишни младежи, може съвсем
Коментари Харесай

Поп-фолк бомба: Глория разтърси мрежата с тази СНИМКА

Глория, по която не престават да въздишат 20-годишни младежи, може напълно скоро да влезе в ролята на баба, разбра HotArena.

В случая обаче не става въпрос за щерка й Симона, а за доведената й дъщеря от гаджето й Йордан Джермански. Пловдивският предприемач има две деца от две предходни връзки.

От първата си жена, с която се раздели преди десетилетия, Йордан има огромна щерка. Самоличността й се пази в загадка, само че е известно, че е 30-годишна, а също така неотдавна е предходна под венчило, писа „ Галерия “.

Щерката на Джермански споделила „ да “ на гаджето си предходната година, а проектите за деца не са по никакъв начин далечни за младото семейство. Така, в случай че дъщерята на милионера забременее и роди, Глория ще стане доведена баба на бебето, нищо че е единствено на 46 години и има тяло и лице на супермодел.

Примата има и доведен наследник от сегашния си обичан, който е на 14 години. Момчето обаче не живее в България. Тийнейджърът отпътувал да учи зад граница дружно с майка си, втората жена на Джермански. Глория се познава както с момчето, по този начин и с кака му.

Пълна естетика царува и сред дъщерята на Гло – Симона и сегашния й пастрок. 22-годишното момиче от дълго време е претърпяло раздялата на майка си с татко му Илия Загоров.

Поне за в този момент връзката й с предприемача върви без спънки. Йордан даже възнамерява да се ожени за фолк звездата на сантиментален плаж в Гърция, където той имал парцел. Досега певицата в никакъв случай не е обличала бяла рокля и не е сключвала брак.

Двамата имали съдбовна връзка, защото преди 15 години са имали къса спекулация, която по неразбираеми аргументи е завършила. Сега ориста още веднъж ги срещнала и възприятията пламнали с цялостна мощ.

 Глория и Джермански подвигат женитба! За предприемача това ще е трети брак (Подробности)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР