Глоджево. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Глоджево в

...
Глоджево. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Глоджево в
Коментари Харесай

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ от Глоджево: Нашата програмата за ускорено икономическо развитие на страната ще даде възможност за достойно бъдеще на децата ни в Родината

Глоджево. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в Глоджево в област Русе, с цел да показа листата на партията за Русе, чиито лидер е Бюрхан Абазов. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .

„ Тези избори са най-важните след 89-та година, за това би трябвало да създадем своя избор “, съобщи Мустафа Карадайъ пред събралите се хора в Глоджево. „ На тези избори или оставяме страната без цел, без посока, без цели, без стратегия за ръководство, да продължава да пада по всички индикатори по инерция към дъното и да завещаем на нашите деца милиарди задължения и гурбет за прехранване или противоположното. С номер 9 избираме Движението за права и свободи, целите ни са ясни, от 5 години ги повтаряме, а те и от предходната година са целите на Европейски Съюз. Имаме програмата за ускорено икономическо развиване на страната, с цел да има почтено бъдеще за нашите деца, нашите внуци в нашата Родина. Това е изборът, който би трябвало да създадем “, беше безапелационен Карадайъ.

„ Миналата година Европа избра своята посока с разговор, институциите на Европейски Съюз дружно с политическите партии на Европейски Съюз седнаха на една маса и дефинираха посоката на Европа. Движение за права и свободи кани от години политическите партии, с цел да се дефинира посоката на България и никой не се седна на тази стратегия. Движение за права и свободи има съответна стратегия има и съответни цели “, сподели пред хората в Глоджево евродепутатът Атидже Вели.

Тя направи съпоставяне на Европейски Съюз с влакова комбинация и съобщи: „ Ако приемем, че Европейски Съюз е една влакова комбинация и България е последният вагон на този трен и сме на дъното на всички ранглисти, то в случай че не създадем смяната на тези избори, толкоз огромни ще станат разликите ни с Европейски Съюз, че ще ни се откъсне вагонът ”. Евродепутатът прикани: „ Да бъдем рационални и да мислим за бъдещето си! Ние, като младежи, желаеме да работим и живеем в България, при нашите родители, и програмата за ускорено икономическо развиване на Движение за права и свободи ще даде тази опция ”.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР