Глобалният лидер в областта на устойчиво произведенипродукти за похапване прави

...
Глобалният лидер в областта на устойчиво произведенипродукти за похапване прави
Коментари Харесай

Монделийз Интернешънъл празнува втория годишен „Ден на нашата цел“


Глобалн ият водач в региона на резистентен о създадени артикули за похапване прави обзор на въздействието си върху околната среда

Монделийз Интернешънъл отпразнува втория си годишен „ Ден на нашата цел “, с цел да ускори и в допълнение задейства уговорката си към устойчивото развиване, като в същото време отпразнува и 8-та годишнина на компанията.

„ Денят на нашата цел “ е значим миг за нашите екипи да отпразнуват и създадат своите равносметки в унисон с главната цел на компанията “, споделя Лилия Борисова, търговски шеф на Монделийз България. „ Този октомври ние се фокусираме върху един от целите на нашата компания, обвързван с устойчивото развиване и грижата за околната среда посредством препоръки и интензивности за понижаване на потреблението на водата, ограничение на отпадъците и икономисване на силата под мотото: „ Getting our hands green for the planet”. Въпреки че пандемията сътвори редица провокации за хората по целия свят, ние не желаеме да пропуснем опцията и дружно с нашите 80 000 сътрудници по целия свят да създадем даже и малко, с цел да живеем един по-устойчив живот, като демонстрираме, че дружно сме по-силни “.

Отбелязването на този специфичен за компанията ден стартира със сесия онлайн в професионалната обществена мрежа LinkedIn, в която основният изпълнителен шеф на Монделийз Интернешънъл - Дърк Ван де Пут,беше хазаин потемата за устойчивото и рационално хранене, дружно с специалисти по тематиката.

Служителите на компанията по целия свят осъществят редица виртуални и локални начинания, свързани с устойчивия метод на живот и грижата за околната среда, напълно в сходство с целесъобразните ограничения за съблюдаване на физическа отдалеченост. Повече от 25 000 сътрудници вземат участие в екологични микро-действия, които могат да се вършат вкъщи, поотделно или със фамилията, като към 12 000 се включат непринудено в локални организации за грижа за околната среда, с цел да създадат планетата ни малко по-зелена. Отделно от това, компанията е провела и голям брой виртуални „ Зелени срещи” за целите и напредъка в задачите й, свързани с устойчивото и отговорно развиване.

Българският екип се включи в световната самодейност посредством посаждане на 79 дървета в 11 града в България в поддръжка на локалната общественост и в партньорство с локални институции, както и облагороди дребна част от паркови пространства.

Повече за тактиката на Монделийз Интернешенъл за стабилно произвеждане на артикули за похапване

„ Денят на нашата цел “ се основава на уговорката на Монделийз Интернешънъл да създава своите артикули по верния метод като опазва ресурсите на нашата планета, като отговори на желанията и потребностите на своите консуматори всеки ден. Компанията си е сложила за цел да работи и реализира резултати, които ще имат изцяло позитивно влияние върху света и общностите, в които прави бизнес и се ангажира да употребява по-малко сила и вода, да понижи отпадъците и излъчванията. Монделийз Интернешънъл реализира и даже надвиши задачите си за екологична резистентност, оповестени за осъществяване до 2020 година, като понижи излъчванията на CO2 в индустриалните интервенции с 15%, понижи предпочитаното потребление на водата с 27% и понижи индустриалните боклуци с 21%. Този ангажимент продължава и с задачите, които компанията е сложила за реализация до 2025 година, в това число понижаване на излъчванията на CO2 с 10% и 100% от опаковките да са рециклируеми и етикетирани с информация за благоприятни условия за преработване от потребителите. Повече информация за задачите и постигнатите резултати, може да научите от спецалния отчет за стабилно развиване:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР