Глобалният анонс на смартфона Xiaomi Pocophone F1 се състоя на

...
Глобалният анонс на смартфона Xiaomi Pocophone F1 се състоя на
Коментари Харесай

В разглобения Xiaomi Pocophone F1 се виждат детайлите на охлаждането LiquidCool

Глобалният анонс на смарт телефона Xiaomi Pocophone F1 се състоя на 27 август, а продажбите са оповестени за 30 август. Въпреки това, телефонът бе раздрънкан и сниман. Видеото бе оповестено в YouTube.

В клипа с дълготрайност малко повече от една минута, най-вече внимание се обръща на охлаждането LiquidCool за SoC Snapdragon 845. Топлинна тръба организира топлината от металния топлинен разпределител над чипа, по-късно минава под батерията и се съединява с металната рама на устройството. Точките от бенчмарковете демонстрират успеваемостта на това решение. Според производителя, Xiaomi Pocophone F1 може да работи доста дълго време при оптимално натоварване, без значително да се нагрее.

Друга присъща специфичност е системата за сканиране на лицето. Тя е формирана от инфрачервена камера и подсветка, сложена покрай предната камера и представителя. Изглежда комплицирана структура, само че е напълно елементарно налична. Като цяло, разглобяването на смарт телефона Xiaomi Pocophone F1 наподобява напълно елементарно, тъй като съвсем не е употребявано лепило. Но окончателните заключения се чакат от специалистите на iFixit.



Смартфонът Xiaomi Pocophone F1 в началото бе обявен в Индия и с цената си от $285 стана най-евтиното устройство, основано на SoC Qualcomm Snapdragon 845.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР