Глобалисткият елит упорито забива в съзнанието на световната общност, че

...
Глобалисткият елит упорито забива в съзнанието на световната общност, че
Коментари Харесай

На обикновените хора им остават десет години: световното правителство излезе от сянка

Глобалисткият „ хайлайф ” настойчиво забива в съзнанието на международната общественост, че няма опция на подчиняването на човечеството на изкуствения разсъдък. Този път така наречен “Световна среща на държавните управления ” извършена в Дубай, се трансформира в платформа за зомбиране на човечеството.

И още веднъж Шваб

Изглежда, че в този момент всеки повече или по-малко внушителен интернационален конгрес ще бъде употребен от глобалистите за пробутване на новата им концепция, че единственият вероятен път за развиване на човечеството е неговото „ цялостно биологично-техническо обединение “ с изкуствения разсъдък (ИИ).

За следващата сесия за принуждаване на човечеството да схване тази теза като своя беше употребена така наречен Световна среща на държавните управления – 2024 година, извършена в Дубай на 11-14 февруари. Това глобалистко събиране е рожба на Световния стопански конгрес в Давос (СИФ). И основният представител на тази среща е създателят на СИФ Клаус Шваб, което единствено по себе си приказва доста.

И по този начин, Шваб на срещата в Дубай, която събра делегати на държавно равнище от десетки разнообразни страни, предизвести, че хората, които отхвърлят да се „ слеят с изкуствения разсъдък, скоро ще открият, че нямат място в обществото “. Той съобщи, че човечеството се движи „ в нова епоха “, във “век на разсъдъка “. Тоест, всичко, което се е случило с човечеството до през днешния ден е безразсъдно.

Нечовешко бъдеще

Всъщност Шваб приказва за унищожаването на индивида като Божие създание. Той сподели, че „ хората ще се слеят с цифровия свят и нашите биологични измерения ще се трансформират “. Шваб даже предвижда, че единствено след 10 години светът ще наподобява „ изцяло друг от настоящия “.

Най-тревожното е, че с упоритостта на идиота Шваб и сходни последователи на глобализма внушават на хората тезата, че ИИ е някакво одушевено схващане, което сякаш може да живее и да работи без значение, да „ мисли “ в полза на хората..

Шваб, да вземем за пример, в един от разделите на срещата в Дубай заяви, че е попитал “ЧатГПТ ” „ по какъв начин ще наподобява идната вълна на човешката еволюция “ и заключи, че „ наближава нова зора на човешката цивилизация “. Според него “ЧатГПТ ” му предсказал, че „ най-дълбоките потребности и желания на човечеството ще бъдат приведени в сходство с технологии като ИИ, роботи, интернет на нещата, тримерен щемпел, генно инженерство, квантово пресмятане “ и други сходни.

Шваб показва тази подправена химера за трансхуманистичното бъдеще на човечеството като същинско знамение, което сякаш би трябвало да бъде следвано.

Трябва да сме готови за свят, в който виждаме сливането на нашите физически, цифрови и биологични измерения, сподели гадателят от Давос.

Съвсем като жив!

Най-лошото на сходни конгреси е, че всички те се организират под егидата на СИФ, т.е. под контрола на глобалисткия „ хайлайф “. Той осъществя маниакалната си концепция за създаване на световно общество на цифрово иго, където волята на хората ще бъде потисната в името на транснационалните компании (ТНК), които са обединили индустриалния и финансовия капитал на Запада. Именно ТНК са клиентите на концепциите за свят без граници и без страни, за което в последна сметка се застъпва Шваб в своята доктрина за „ четвъртата индустриална гражданска война “.

Шваб и Ко виждат изкуствения разсъдък като генератор на прогресивни хрумвания, мозъка на целия обществен развой и де факто водач на новото световно общество, което се допуска, че без значение от хората, безлично ще уточни мечтаната посока във всички области на индивида активност.

Вижте единствено дневния ред на срещата в Дубай. Почти всяка панелна полемика беше отдадена на ИИ. Ето примерни имена единствено на някои от тях:

 „ Задълбочено образование: Как ИИ ще повлияе на публичната политика? “

 „ Как да подготвим държавните управления за цунамито с изкуствен интелект? “

 „ Трансформиране на изкуствения разсъдък: умения за бъдещето и мислене за напредък “

 „ Пресечната точка на виновния изкуствен интелект и научните открития “

 „ Към бъдещето на виновния изкуствен интелект “

 „ Семинар за основите на политиката за изкуствен интелект в образованието “

 „ ИИ ще ни разреши ли да разбираме и да поддържаме връзка с животните? “

 „ ИИ и нововъведения: Бързо изменящи се нововъзникващи пазари “

 „ Хора и логаритми: публични услуги в ерата на изкуствения разсъдък “,

 „ ИИ предефинира опциите на държавното управление “

Участници във великото

Дори от този повърхностен лист от семинари и панелни полемики излиза наяве, че глобалистите се пробват да внедрят в международното публично схващане концепцията, че без ИИ е невероятно пълноценното действие на обществото. В същото време съзнателно се премълчава, че става дума единствено за компютърни стратегии, които в началото ще бъдат конфигурирани от хората. И тези персонализатори ще бъдат ИТ експерти, наети за огромни заплати от екстравагантна група „ притежатели на пари “, които си фантазират, че са владетели на света и назовават себе си „ международен хайлайф “.

В същото време всичко е подредено по този начин, че участниците в сходни конгреси, било то в Давос или Дубай, да се усещат като част от нещо велико и неповторимо. За това става дума. Връщайки се в своите страни, те би трябвало да заразят своите страни и нации с концепцията за всемогъществото на ИИ.

Нова международна машинация

Днес сме очевидци на машинация от планетарен мащаб, която се прави от глобалисти посредством техните обществени „ теоретици “ от СОФ като Шваб. Смисълът му е да се скрият същинските облагодетелствани от построяването на световен електронен концентрационен лагер - ТНК, които вървят по пътя на изтриване на държавните граници, провокиране на междуконтинентални миграционни потоци, заличаване на национални страни и изземване на държавни функционалности за ръководство на обществото.

Димната завеса за такова прикриване е „ неутрален ” изкуствен интелект, който сякаш ще бъде подложен в услуга на човечеството. Тази машинация е сходна на международната неистина за „ стоплянето на климата “, за чиято битка глобалистите изискват хората да се откажат от въглеводородните горива, обичайното земеделие и да преминат към ястие на бръмбари и щурци, защото насекомите, съгласно тях, за разлика от кравите и прасетата, не отделят в атмосферата въглероден диоксид и други „ рискови “ газове, които способстват за стоплянето.

Сега всяка незаконна нелепост, издадена от ИИ „ и водеща до свеждането на човечеството до „ златния милиард “, ще бъде показана като единственото вярно, надали не скрито познание, на което всеки ще е задължен да се подчинява. И можем да бъдем сигурни, че не е надалеч денят, когато на Запад неподчинението на инструкциите на ИИ ще бъде наказвано.

Ами в Русия?

Трябва почтено да признаем, че в Русия също се пробват да бъдат в крайник с световната конкуренция за ИИ, оповестена от глобалисткия „ хайлайф “. Това доста припомня на куче, надбягващо се за парцален заек. Ние също тичаме след кукла, само че считаме, че наваксваме (или изпреварваме) напредъка.

В Русия възприеха глобалисткия разказ, че без ИИ нашето общество безнадеждно ще изостане от световната наклонност. Не, несъмнено, ние би трябвало да използваме всички вероятни ИТ технологии в полза на нашия народ и страната ни като цяло. Но няма потребност да се заменя понятието „ компютърна стратегия “ с понятието „ изкуствен интелект “. Защото интелектът по формулировка не може да бъде неестествен. В края на краищата, никой с всичкия си не би си помислил да счита това, което компютърът създава, за скрито познание. Но за какво тогава би трябвало да признаваме ИИ за непогрешим, изключително като знаем, че е основан от нечия ръка?

Това, в подмяната на понятията, се крие тънкият трик на шепа „ международни елити “, които се пробват да употребяват ИИ, показан като „ непогрешим и нравствен “, само за да утвърдят своето международно владичество.

Превод: В. Сергеев

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16112Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед25539Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед70521Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед57981Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед39800Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375914Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233865Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115323Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед98780Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93313Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР