Гледайте документалния филм за Селма Блеър Винаги съм си мислила, че

...
Гледайте документалния филм за Селма Блеър
Винаги съм си мислила, че
Коментари Харесай

Гледайте документалния филм за Селма Блеър

Гледайте документалния филм за Селма Блеър

„ Винаги съм си мислила, че съм участник в риалити шоу. Все едно съм част от документален филм, само че единствено Бог може да го види и да не го утвърди. ”

С тези думи стартира документалният филм за Селма Блеър. Той носи заглавието „ Представяме Ви, Селма Блеър ” (Introducing, Selma Blair) и в него е проследена битката на актрисата с множествената склероза. С този план, режисьорът  Рейчъл Флейт ни дава опция да надникнем в едни от най-трудните и прочувствени моменти от живота на актрисата.

Селма Блеър показа прочувствения филмов откъс на кино лентата в Инстаграм профила си, къде постоянно може да я намерите да приказва за тежкото заболяване,с което се бори.

Тя  е родена на 23 юли 1972 година. Първият и огромен пробив е в ситкома Зоу, Дънкан, Джак и Джейн (в ролята на Зоу Бийн) и редом във кино лентата „ Секс игри ” (в ролята на Сесили Колдуел). В “Секс игри ” си партнира със Сара Мишел Гелър, с която остават огромни приятелки през годините. Сара е индивидът, които и е оказва голяма поддръжка преди и след откриването на заболяването й. Световна популярност Селма  добива с присъединяване си във фантастичната поредност „ Хелбой ” и „ Хелбой 2: Златната Армия.

Здравословно положения и слагане на диагноза:

Преди да стигне до вярната диагноза, Селма Блеър е минала през доста премеждия и болежка. За страдание признаците на заболяването могат да бъдат разнообразни при всеки човек и това пречи на бързото диагностициране. В началото приписвали признаците и на стрес и отмалялост. След доста години на блуждаене,ходене по лекари и несполучливи лекувания, през 2018 година и слагат диагнозата множествена склероза. Когато истината излязла нескрито, актрисата най-сетне си отдъхнала. По нейните думи:

„ Най-вероятно съм имала това нелечимо заболяване от най-малко 15 години. Чувствам облекчение най-сетне да го знам. ”

Документалният филм за Селма Блеър може да гледате откакто бъде пуснат за разпространяване на 15 октомври, Discovery+  ще стартира да го предава от 21 октомври.   

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР